Hokej

VIDEO: Slafkovského zaskočil fanúšik! ZAČO sa mu pri aute ospravedlňoval?

Názory fanúšikov Montrealu na Košičana Juraja Slafkovského sa aktuálne dosť rôznia.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Slafkovského zaskočil fanúšik! ZAČO sa mu pri aute ospravedlňoval?
Zdroj: TASR/AP

„Musím povedať, že som si ako jednotku draftu želal Shanea Wrighta. Teraz ma to veľmi mrzí. Dúfam, že mi odpustíš. Si super chalan, ďakujem za podpis na dres. Nech sa ti darí,“ prišiel povedať Košičanovi sediacemu v aute jeden z fanúšikov Montrealu po zápase s Buffalom.

V tomto zápase sa Juraj rozhodne nestratil, stihol počas neho dokonca absolvovať boxerský súboj a predovšetkým premeniť rozhodujúci samostatný nájazd.

Článok pokračuje pod videom.

Ako to pri draftových jednotkách býva, tlak na ne je enormný a inak to nie je ani v prípade Košičana. Ten nevletel do najprestížnejšej súťaže sveta ako kométa a niektorí fanúšikovia mu to dávajú pocítiť. Iní v ňom ten potenciál vidia a veria, že sa vypracuje na hviezdu ligy.

Mimochodom, slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov začala v pondelok prípravu na juniorský šampionát a tréner Ivan Feneš zatiaľ nevylúčil možnú účasť Juraja Slafkovského.

Na titulnej fotke: Juraj Slafkovský sa teší po premenení rozhodujúceho samostatného nájazdu v zápase zámorskej NHL Buffalo Sabres – Montreal Canadiens.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM