han Šport Hokej

Výzva Šatana a SZĽH vyvolala ošiaľ: Videá z karantény zaplavili Slovensko!

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan nahral vtipné video a vyzval všetkých nadšencov, aby sa zapojili do súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Výzva Šatana a SZĽH vyvolala ošiaľ: Videá z karantény zaplavili Slovensko!
Zdroj: www.hockeyslovakia.sk

Hlavnou tvárou výzvy bol práve šéf nášho hokeja a bývalý skvelý útočník Miro Šatan. Ten sa kvôli tomu prezliekol za kovboja a tak strieľal na hokejovú bránku. Celú akciu podporil SZĽH aj na oficiálnej stránke www.hockeyslovakia.sk.

Každý sa môže zapojiť

Šatan sa vo videu takto prihovára tým, ktorí mali záujem tiež nakrútiť zaujímavé video: „Pozdravujem všetkých našich malých hokejistov, ktorý teraz sedia doma a chcel by som ich vyzvať. Samozrejme, nielen ich, ale aj mojich bývalých spoluhráčov a hokejových fanúšikov, aby sa pridali k našej výzve, ktorú sme zo SZĽH zorganizovali.“ Po spracovaní videa ho treba poslať na na sociálne siete, kde použijete hešteg #mameztohohokej. No a potom môžete vyhrať zaujímavé ceny.

Ďalšie hviezdy vo videách

Okamžite po Šatanovej výzve sa chopili príležitostí aj jeho niekdajší spoluhráči z národného tímu. Najprv to bol Marián Gáborík, ktorý vo svojom dome predviedol miešanie puku. Zahanbiť sa však nedali ani ďalší famózni útočníci novodobej éry slovenského hokeja: Peter Bondra, Marián Hossa a Michal Handzuš.

Aj najmenší ukázali, čo vedia

Nielen skúsení hráči natočili videozáznamy, ale činili sa aj tí, ktorým bola výzva Mira Šatana v prvom rade určená. Presne tak, deťom a mladým hokejistom. Hešteg #mameztohohokej sa na instagrame objavil pri takmer tristo videách. Musíme priznať, že niektoré kúsky budúcich hokejistov stoja za to!

Zdroj: YouTube.com
View this post on Instagram

#mameztohohokej

A post shared by Patrik Csupka (@_pa3ck__) on

View this post on Instagram

#mameztohohokej

A post shared by alena kadakova (@alenakadak) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM