Zo Slovenska

Z KAŽDÉHO KÚTA: Zlatokopka z Dobšinej, drogy v škole i kolaps farmárov

O krásnych Slovenkách sa v poslednom čase píše nelichotivo. Španielsko rieši prípad vraždy milionára, v Británii kolovala story o zlatokopke z Dobšinej.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Zlatokopka z Dobšinej, drogy v škole i kolaps farmárov
Zdroj: TASR

Je to príbeh ako z filmu. Slovenka Alžbeta, prezývaná Betty, najprv dokázala úplne poblázniť a priviesť na mizinu britského podnikateľa Denisa. Potom ho opustila pre multimilionára Yanna, ktorý jej mal ponúknuť pol milióna libier. Správe sa venujú britské médiá." SVET O SLOVENSKU: Za lásku krásnej Betty z Dobšinej ponúkol britský bankár pol milióna libier!":http://www.dnes24.sk/…ibier-239358

Slovenská vrahyňa

Netrvalo ani 24 hodín a porota v tom má jasno. Mária Kukučová zavraždila svojho expriateľa, britského klenotníka Andrewa Busha. Porota sa rozhodla: Slovenská modelka Kukučová je vinná z vraždy!

Drogy v peračníku

Tak tomu sa povie smola. Policajný pes pri preventívnej akcii na škole zrejme odhalil drogy! A to iba u 13-ročného žiaka. Čo a kde ukrýval? Šok na základnej škole: Počas policajnej prednášky vyňuchal pes drogu!

Kolaps poľnohospodárstva

Slovensku hrozí pre závažné zlyhania predchádzajúceho vedenia rezortu pôdohospodárstva zastavenie platieb pre farmárov z eurofondov a na rozvoj vidieka vo výške 1,4 miliardy eur. Kto je zodpovedný? Hrozí nám strata 1,4 miliardy z eurofondov!

Čítajte aj: TIP NA VÍKEND? Deň detí naprieč krajinou, Terchová s chuťou bryndzových halušiek

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM