Zo zahraničia

Zamestnanec obchodu natočil ZLODEJOV v akcii: Namiesto pochvaly dostal VÝPOVEĎ

Zamestnancovi supermarketu sa podarilo natočiť zlodejov na úteku. Video síce pomohlo polícii, no od zamestnávateľa dostal výpoveď.

Ilustračný obrázok k článku Zamestnanec obchodu natočil ZLODEJOV v akcii: Namiesto pochvaly dostal VÝPOVEĎ
Zdroj: TikTok.com/thagodfather01

Santino Burrola je bývalý vojenský policajt, ktorý ešte nedávno pracoval v americkom supermarkete King Soopers. 18. júna sa mu podarilo natočiť trojicu zlodejov.

Dali sa na útek

Keď zapol nahrávanie, zlodeji práve na parkovisku nakladali do auta množstvo ukradnutých pracích prostriedkov. Santino Burrola sa približoval k autu a na videu počuť, ako hovorí: „Pozrite sa, ako kradnú. Naozaj brácho? Naozaj to musíš robiť? Ekonomika na tom ešte nie je tak zle.“

Ako upozornil portál Fox Business, zlodeji naskočili do auta a začali unikať. Burrola sa do fyzickej potýčky s trojicou mužov nedostane, no podarí sa mu strhnúť fóliu, ktorou bola prekrytá tabuľka s EČV na ich aute.

Dostal výpoveď

Video sa stalo virálnym. Zdieľal ho úrad šerifa aj raper Snoop Dogg. Santino Burrola však poriadne narazil.

Obchod, v ktorom pracoval, ho okamžite prepustil.

Spoločnosť sa bráni tým, že firemné pravidlá zamestnancom v prípade krádeže zakazujú akýkoľvek zásah.

Jedného chytili

Video napokon pomohlo aspoň policajtom. Na záberoch totiž identifikovali jedného zo zlodejov, ktorého rovno obvinili z krádeže.

Santino sa výpovedi plánuje brániť súdnou cestou. Vraví, že prepustenie z práce mu poriadne skomplikovalo plány. Nedostal totiž odstupné a musel odložiť plánované sťahovanie za rodinou na Floridu. Jeho bratranec sa chopil príležitosti a založil online zbierku. Pomocou nej chcú vyzbierať dostatok peňazí na potrebné právne služby.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM