han Šport Hokej

Ach, tie posledné sekundy: Toto VIDEO vás zaručene poriadne nahnevá ešte aj TERAZ!

Smola v záveroch, či spackaný koniec zápasov?! Tieto otázky si kladú aj po rokoch, či dvoch viacerí hokejoví priaznivci. Veď schválne, posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Ach, tie posledné sekundy: Toto VIDEO vás zaručene poriadne nahnevá ešte aj TERAZ!
Zdroj: TASR

Keďže tento máj je hokejová verejnosť ukrátená o svetový šampionát vo Švajčiarsku kvôli pandémii koronavírusu, oficiálna stránka Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) na svojich sociálnych sieťach zdieľa rôzne videá z minulosti. Tento zostrih je na „šlaktrafenie“!

Aj vás išlo z toho „poraziť“?

Slovenskí hokejisti mali na minulých MS v Košiciach niektoré súboje základnej skupiny rozbehnuté parádne, ale v záveroch prišlo sklamanie. Iste si aj vy spomínate na duel proti Nemecku, kedy útočník súpera Leon Draisaitl 27 sekúnd pred koncom strelil gól na 3:2 a zverenci Craiga Ramsayho prišli o plný počet bodov.

Kanada a Česko sa pridali

Na tých istých MS nám ešte väčší žiaľ spôsobil gól Kanady z hokejky Stonea, ktorý prišiel sekundu pred záverečným klaskónom. Vďaka nemu Kanada vyhrala 6:5. Rok predtým, na svetovom šampionáte v dánskej Kodani, poslal Slovensko do kolien český útočník Martin Nečas. Ten desať sekúnd pred koncom vyrovnal na 2:2 a v predĺžení Česi rozhodli o triumfe.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM