han Šport Tenis

Djokovič si pustil manželku k telu: Dovolil jej, aby ho ostrihala. TAKTO to dopadlo!

V čase pandémie zavreli svoje prevádzky aj holičstvá. No, a pár týždňov doma dá zabrať aj takým elegánom, akým je napríklad tenista Novak Djokovič.

Ilustračný obrázok k článku Djokovič si pustil manželku k telu: Dovolil jej, aby ho ostrihala. TAKTO to dopadlo!
9
Galéria
Zdroj: instagram

Presne v takýchto prípadoch nastupujú do hry manželky, priateľky, či tí, ktorých máme práve poruke. To je aj prípad srbského tenistu, ktorý sa zveril do rúk manželky Jeleny.

Odhodlal sa k tomu

Zdá sa, že Novak verí svojej krásnej partnerke natoľko, že jej dal do rúk holiaci strojček. Podľa videa, ktoré obaja zverejnili na svojich instagramových účtoch, sa na tento úkon Jelena tešila, ale aktuálne najlepší tenista na okruhu ATP, si až taký istý nebol.

Netrvalo to dlho, a…

Presne tak. Jelene sa vytešovala a Novaka dala za krátky čas aj do parády. Pred strihaním mal Djokovič už poriadne husté háro, čoho dôkazom bolo množstvo vlasov na podlahe. Ale „po úkone“ bol z neho zase „človek“. „Nie je to zlé,“ okomentoval srbský tenista svoj nový zostrih.

Vyvádza kúsky aj v karanténe

Novak je známy ešte aj tým, že si zavtipkuje hocikedy a rád vyvádza rôzne humorné scénky. Keďže je počas zúrenia koronavírusu „uväznení“ spolu s najbližšími v dome v Španielsku, voľný čas využíva na podobné situácie. Už počas karantény hral tenis s panvicou, či cvičil párovú jogu s manželkou alebo sa prezliekol za kapitána Hooka.

Zverili by ste sa aj do rúk partnera, či partnerky, aby vás ostrihali?

View this post on Instagram

Happy Easter everyone! Awaiting our Orthodox Christian Easter to arrive with plenty of time for new challenges 🤔... @jelenadjokovicndf and I decided to challenge you guys and our @novakfoundation community to try this acro yoga position this week with a partner- spouse, kids, roommate, sibling, parents, coach, whoever you’re staying at home with that‘s up for it 😏😬🤪 Keep your cores strong and your backs safe. Show us what you’ve got 💪🏼 @rogerfederer @rafaelnadal @stefanostsitsipas98 @medwed33 @karenkhachanov @fabiofogna @cristiano @leomessi @_rl9 @ivanaspanovic @willsmith @stanwawrinka85 @andymurray @nemanjamatic @lukamodric10 @giannis_an34 @kingjames @tombrady @lukadoncic @boban @simonebiles @aleksandar.atanasijevic__14 @thehughjackman @iamgaelmonfils @matberrettini @andriyshevchenko @paulpogba @usainbolt👏🏼👏🏼 - Срећан Ускрс свима који данас славе. У ишчекивању православног Ускрса Јелена и ја смо одлучили да вас позовемо да пробате Јога акробацију у пару са партнером,дететом,родитељем или са ким год проводите време 🤗 Мало кућне активности неће шкодити. А верујем да ће вам бити забавно 😃 #acroyoga #healthyathome #happyeaster #nolefam #NDFacroyogachallenge

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM