han Šport Ostatné športy

Kuzminová vyšla s pravdou von: KEDY mala počas úspešnej kariéry najväčšiu RADOSŤ?

Slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová vlani definitívne ukončila kariéru, no v tréningu pokračuje ďalej. A až teraz sa na margo tohto vyjadrila.

Ilustračný obrázok k článku Kuzminová vyšla s pravdou von: KEDY mala počas úspešnej kariéry najväčšiu RADOSŤ?
Zdroj: instagram

Rodáčka z ruského Ťumeňu sa pred viac ako desiatimi rokmi stala slovenskou reprezentantkou a stala sa hrdinkou.

Kariéra ako hrom

Nasťa sa hneď pri prvom štarte na olympiáde za novú krajinu blysla, keď v šprinte v kanadskom Vancouveri v roku 2010 triumfovala. Postupne olympiádach získala šesť medailí, z toho tri zlaté a tri strieborné. Darilo sa jej na svetových šampionátoch a pretekoch svetového pohára.

Užíva si rodinu

Momentálne sa venuje svojim najbližším, manželovi Danielovi a deťom Jelisejovi a Olívii. Ich domovom sa stala Banská Bystrica, kde trávi najviac času.

Trénuje naďalej

Ak by ste si mysleli, že Kuzminová len oddychuje, ste na omyle. Vo voľnom čase si dá niekedy poriadne do tela. Na svojom instagrame sa podelila o zaujímavý postreh. „Aký je rozdiel medzi aktívnym športovcom a bývalým športovcom? Pred tým platilo pravidlo: Koniec tréningu = radosť. A teraz: Mám čas na tréning = radosť!“ napísala Anastasia.

View this post on Instagram

Aky je rozdiel medzi aktivnym sportovcom a byvalym sportovcom? Pred tym platilo pravidlo: KONIEC TRENINGU = RADOST 🥳 ... A teraz: MAM CAS NA TRENING = RADOST 🤪😂 #summertraining2020 #fischerrollerskis #Slovakia #DuklaBanskaBystrica #viessmannslovensko #Tipos #SmeJedenTim #iClinic #TWDsk #KOVAL&spol. #adidasslovakia #fischerracefamily #YokoTeamPilot #GarminSk Photo 📸 by #DanielKuzmin 👌 ———————————- Какая разница между активным спортсменом и бывшим спортсменом?🤔 Раньше: Конец тренировки= РАДОСТЬ; Теперь: Появилось время потренироваться-есть повод для РАДОСТИ😂💪 А какие эмоции у Вас вызывают тренировки?

A post shared by Anastasia Kuzmina (@nastja.kuzminova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM