Šport Hokej

SPACKANÝ úvod Slovanistov má prvú obeť: Na striedačke KONČÍ hlavný tréner Pardavý!

Koniec po štyroch zápasoch! V hokejovom Slovane Bratislava je po nevydarenom štarte do nového ročníka najvyššej súťaže dusno. Tri prehry si odskákal hlavný kouč Ján Pardavý.

Ilustračný obrázok k článku SPACKANÝ úvod Slovanistov má prvú obeť: Na striedačke KONČÍ hlavný tréner Pardavý!
Zdroj: Facebook.com/HC SLOVAN Bratislava

Belasí naskočili do sezóny katastrofálne. Najvyššou prehrou v histórii úvodných dueloch, keď nestačili doma na Michalovce 2:8. Potom síce vyhrali v Humennom 8:3, ale prišla ďalšia domáca prehra so Zvolenom 2:5 a v nedeľu aj na ľade Spišskej Novej Vsi 1:5. To už bolo na vedenie bratislavského klubu príliš a dohodlo sa s Jánom Pardavým na ukončení zmluvy.

„K ukončeniu spolupráce prišlo po dnešnom podvečernom stretnutí s akcionármi klubu, na ktorom sa hľadali a analyzovali príčiny zlého štartu Slovana do novej sezóny. Slovan prehral tri zo štyroch súťažných zápasov jasným rozdielom skóre, jediné víťazstvo uhral na ľade extraligového nováčika v Humennom. Vrátane prípravných zápasov prehral Slovan sedem z posledných ôsmich zápasov,“ píše sa na oficiálnej stránke Slovana.

„Snažili sme sa spoločne v danej situácii nájsť riešenie, ktoré bude najlepšie pre klub a pre mužstvo. Niekedy veci jednoducho nevyjdú tak, ako si predstavujete, akokoľvek tomu dávate všetko. Nechcel som, aby moja osoba bola prípadnou záťažou pri postupnom zlepšovaní sa mužstva. To nepochybne príde, o tom som presvedčený. Neodchádzam zatrpknutý, naopak, Slovanu som vďačný za príležitosť. Verím, že mojím odchodom mužstvo dostane nový impulz, ktorý teraz veľmi potrebuje a v tabuľke bude už len stúpať nahor,“ uviedol pre portál hcslovan.sk aj samotný tréner,

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM