Správy Krimi

TOTO je identikit možného svedka v prípade vraždy Kuciaka a Kušnírovej, FOTO

Dozorujúci prokurátor z Úradu špeciálnej prokuratúry prezradil najnovšie informácie v prípade vyšetrovania vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej. Zverejnili identikit muža, ktorý môže byť svedkom.

Ilustračný obrázok k článku TOTO je identikit možného svedka v prípade vraždy Kuciaka a Kušnírovej, FOTO
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Dozorujúci prokurátor z Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zverejnil v pondelok identikit muža, ktorý môže mať informácie o vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Podľa jeho slov môže táto osoba „disponovať informáciami ku samotnému skutku, prípadne k osobám, ktoré sa na spáchaní skutku mohli podieľať“. Zatiaľ neznámu osobu prokurátor vyzval, aby sa sama prihlásila na príslušných úradoch – priamo na ÚŠP v Pezinku, alebo na Národnej kriminálnej agentúre, národnej protizločineckej jednotke.

Polícia na sociálnej sieti zverejnila aj popis možného svedka. „Možný svedok má asi 30 rokov, nakrátko ostrihané vlasy, bradu a fúziky,“ píše polícia na Facebooku. Zároveň vyzvala občanov, aby v prípade, že muža spoznali, volali na číslo 158.

Doterajšie vyšetrovanie prinieslo 5 obhliadok miesta činu a tiel poškodených, 40 úkonov zameraných na vydanie veci, 10 bytových a nebytových prehliadok a 2 vyšetrovacie pokusy. Navyše bolo vypracovaných viac ako 40 znaleckých posudkov, bolo vydaných 57 príkazov na odpočúvanie a 127 príkazov na oznámenie údajov o uskutočnenej telekomunikačnej prevádzke.

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM