Barbara Dallosová Magazín Ona

Toto TELO že patrí šesťdesiatničke?! Sexy babička je hitom Instagramu, FOTO

Pri pohľade na túto dámu sa zahanbia aj niektoré dvadsiatničky. Stará mama maká každý deň a potvrdzuje, že vek je len číslo.

Ilustračný obrázok k článku Toto TELO že patrí šesťdesiatničke?! Sexy babička je hitom Instagramu, FOTO
8
Galéria

Že kilá idú s vekom čoraz ťažšie dolu? S takouto výhovorkou by ste u Lesley Maxvell asi nepochodili. Kondičku a telo 64-ročnej Austrálčanky jej môže závidieť nejedna o generáciu či dve mladšia žena.

Nakopol ju rozvod

Babička z Melbourne sa svojím koníčkom i živí. Pracuje ako osobná trénerka a aktívna je tiež na sociálnych sieťach, kde má slušný zástup followerov.

Na Instagrame ju sleduje viac než 78-tisíc ľudí. Lesley sa svojim fanúšikom prihovára tiež prostredníctvom videí na YouTube, kde im dáva cenné rady z oblasti fitness a zdravia.

„Mojou vášňou je pomáhať ľuďom, aby boli zdravší, šťastnejší a cítili sa sexy v každom veku,“ stojí v popise jej kanálu na YouTube.

Sympatická blondínka je tiež dôkazom, že nikdy nie je neskoro zmeniť svoj životný štýl. Podľa portálu DailyMail.com má za sebou už desiatky súťaží v kategórii bikini fitness, pričom prvú vyhrala ako 49-ročná. Trénovať začala vo vyššom veku, v čase, keď sa vyrovnávala s rozvodom.

Mladší nápadníci

Vyšportovaná stará mama vraj nemá núdzu o mladších nápadníkov. Podľa Lesley boli doposiaľ všetci jej partneri mladší ako ona. Tak to bolo aj s jej exmanželom, s ktorým ich delilo 13 rokov.

Na sociálnych sieťach Lesley zverejňuje aj fotky so svojou vnučkou, ktorá zdedila jej vášeň pre pohyb. Dámy si spolu radi zacvičia a podľa komentárov na Instagrame by len málokto tipol, že ide o babku s vnučkou.

Viac fotiek Lesley nájdete v priloženej galérii.

FOTO: Lesley Maxwell predvádza ukážkovú figúru aj po šesťdesiatke
8
Galéria

Začítajte sa do ďalších zaujímavostí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM