han Magazín

Týždenný HOROSKOP podľa Valiky: Dávajte si pozor, čo poviete! KOMU hrozí až ROZVOD?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 9. januára do 15. januára?

Ilustračný obrázok k článku Týždenný HOROSKOP podľa Valiky: Dávajte si pozor, čo poviete! KOMU hrozí až ROZVOD?
Zdroj: Dnes24.sk/Milan Hanzel

KOZOROŽEC

Do utorka nemáte dobrú náladu, ale našťastie to nebude mať negatívny dopad na vaše dobré pracovné výsledky. Od stredy až do piatku ste už v pohode, čo bude mať ešte výraznejší pozitívny dopad na všetky vaše aktivity spojené s vašimi povinnosťami. V súkromí v priebehu týchto dní prežívate mimoriadnu spokojnosť a naplnenie v každej oblasti. Cítite lásku, naplnenie a spolupatričnosť s každým členom vašej rodiny. V partnerskom spolužití si užívate spoločné chvíle.

VODNÁR

V tomto týždni budete na pracovisku zažívať veľa nepríjemných situácií, ale napriek tomu ste úspešný a aj v kariére sa posúvate smerom nahor. V tejto oblasti sa bude dariť hlavne vám, ktorí pracujete v zahraničí alebo spolupracujete so zahraničími klientami. V osobnom živote, v partnerskom a rodinnom spolužití prežívate pokoj a harmóniu. Tí, čo ste nezadaní, túžiaci po láske, máte príležitosť v stredu spoznať a stretnúť niekoho, s kým budete môcť začať budovať spoločný život.

RYBY

V pondelok a v utorok budete v zamestnaní prežívať perné chvíle, ale napriek tomu vám to neuberie na vašej dobrej nálade a optimizme. To je dobré, pretože od stredy až do piatku vám nebeská obloha bude nápomocná vo všetkom, čo bude mať pre vás pozitívny dopad v kariére. Rovnako aj finančne. V rodinnom a v partnerskom spolužití prežívate príjemné chvíle, ktoré vás napĺňajú spokojnosťou a pocitom pevného zázemia. Preto by bolo fajn, ak by ste si pre vás a vašich partnerov na nadchádzajúci víkend naplánovali niečo romantické.

Týždenný horoskop pre nás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM