ELA Správy Politika

VIDEO: Boris Kollár vyťahuje TROMF s nahrávkou! Tu máte DÔKAZ, že Ema o potratoch KLAME!

Kauza okolo predsedu parlamentu Borisa Kollára a jeho expriateľky Emy Ferusovej, ktorá tvrdí, že ju šéf Sme rodina dvakrát poslal na potrat, neutícha.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Boris Kollár vyťahuje TROMF s nahrávkou! Tu máte DÔKAZ, že Ema o potratoch KLAME!
Zdroj: Reprofoto YouTube (Pimpinocka) , TASR/Pavel Neubauer

Influcencerka Ema Ferusová (23) nedávno zverejnila video, ktoré sa internetom šírilo rýchlosťou blesku. Predsedu parlamentu v ňom označila za „chorého človeka, ktorý nemá čo robiť v politike“.

V 16-minútovom videu tvrdí, že s Kollárom mala vzťah počas ktorého dvakrát otehotnela a multiotecko ju dvakrát donútil ísť na potrat po tom, ako s ním otehotnela.

Ema to vraj psychicky znášala zle a chcela si siahnuť na život skokom z mosta. Vo videonahrávke sa ukázal aj jej otec, údajný niekdajší bos nitrianskeho podsvetia Ľuboš Ferus.

„Vojna“ medzi Kollárom a Kollárom

Predseda parlamentu sa spočiatku niekoľko dní nevyjadroval, na otázky novinárov neodpovedali ani tlačové oddelenia jeho strany a národnej rady. No na takéto obvinenie bol už pripravený. Ešte 9. augusta podal trestné oznámenie na podnikateľa Zoroslava Kollára aj Tomáša Rajeckého.

„Dostali sme informácie a máme dôkazy, že táto organizovaná skupina ponúkla určitej osobe 40-tisíc eur za to, aby šírila nepravdivé informácie o mojej osobe a našej strane,“ povedal vtedy šéf Sme rodina. So Zoroslavom Kollárom sa pozná aj Emin otec, čo priznal aj vo videu.

Boris Kollár obvinenia zo strany influencerky odmieta a považuje to za predvolebnú diskreditáciu a snahu o ovplyvňovanie parlamentných volieb. Za antikampaňou má podľa jeho slov stáť práve vplyvný podnikateľ a milionár Zoroslav Kollár, s ktorým si zrejme takto „vybavujú účty“. Rovnakí ľudia podľa neho šírili aj správy cez kanál jeho expriateľky Barbory Richterovej. Tá na otca svojich dvoch synov vytiahla správy o tom, ako ju mal údajne fyzicky napadnúť.

Ema Ferusová priznáva, že ponuka na 40-tisíc eur skutočne prišla, nie však priamo od Zoroslava Kollára a na iný účel.

Ponúkol jej 40-tisíc?

„Cez kamarátku mi ponúkol pomoc, na ochranku, právnika a na všetko, čo by ma čakalo, ak o tom verejne poviem. Ja som sa začala zamýšľať nad tým, že takýto príbeh, ktorý som zažila a pre ktorý som chcela prísť o svoj vlastný život, možno bude lepšie dať verejne. Žiadne peniaze som si však nezobrala a nebol to úplatok, mala to byť pomoc. Som ochotná ísť na detektor lží,“ povedala Ema pre tvnoviny.sk.

K celej veci sa vyjadril aj Zoroslav Kollár. „Ja sa so žiadnou kamarátkou nepoznám. Netuším, o koho ide, takže je to celé hlúposť. Ema sa mi vyžalovala o tom, čo jej Boris urobil a pýtala sa ma, čo má spraviť, pretože niekde zaregistrovala, že ma Boris spája s aktivitami jeho bývalej partnerky Barbory Richterovej a chcela sa poradiť. Povedal som jej, že ak je to, čo vraví, pravda, tak nech to zverejní. Nikdy som jej žiadne peniaze nesľuboval ani nedal. S výnimkou kúpy zopár starožitností, ktoré predávala, pretože nemala z čoho žiť,“ uviedol podnikateľ pre televíziu Markíza.

Kollár vytiahol nahrávku

Boris Kollár sa rozhodol prehovoriť a na sociálnej sieti zverejnil nahrávku rozhovoru medzi ním a Emou Ferusovou. Podľa neho dokazuje, že všetko bolo dopredu pripravené a za „scenárom“ o potratoch je podnikateľ Kollár. Odmenou za klamstvá malo byť práve 40-tisíc eur.

„Takýmto spôsobom sa snažia vstúpiť do volieb a ovplyvňovať parlamentné voľby,“ uviedol predseda parlamentu.

VIDEO: Šokujúca nahrávka má podľa Kollára dokazovať, ako vplyvný podnikateľ ponúkal peniaze Ferusovej za kompromitáciu Kollára.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM