Monika Hanigovská Magazín

VIDEO: Fanúšik POBOZKAL reportérku v priamom prenose: Odviedli ho do väzby!

Nevedel sa zmestiť do kože? Futbalový fanúšik prejavil reportérke náklonnosť bez jej súhlasu.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Fanúšik POBOZKAL reportérku v priamom prenose: Odviedli ho do väzby!
3
Galéria

Polícia v brazílskom Riu de Janeiro nariadila zatknutie fanúšika, ktorý pobozkal športovú novinárku bez jej súhlasu počas živej televíznej šou pred futbalovým zápasom Pohára osloboditeľov. Informuje o tom denník El País.

Reportérka Jéssica Dias bola práve v živom vstupe, v ktorom informovala o atmosfére športového podujatia, keď k nej naraz pribehol futbalový fanúšik a pobozkal ju na tvár.

Na videu, ktoré obletelo svet vidieť, že po takomto telesnom kontakte, nie je reportérka vo svojej koži.

Opakované obťažovanie

Následne viac prezradila na sociálnej sieti: „Bol to len bozk na líce… Nie nebol… Predtým bolo veľa nadávok a obťažovania, pretože vstup trval dlho. Požiadala som ho, aby sa upokojil a aby nenadával. „Ospravedlnenie“ prišlo v podobe pohladenia pliec a bozku,“ opisuje na Instagrame a dodáva, že sa sústredila na prácu, keď prišiel ďalší pokus o bozk na rameno.

„Posledným aktom bol bozk na líce. Že to mohlo byť na ústa a nič by to nezmenilo. Počas práce som trpela sexuálnym obťažovaním a to je trestný čin. Nechcela som bozk, nechcela som náklonnosť, nechcela som stráviť tri hodiny na policajnej stanici. Chcela som len pracovať,“ napísala verejne Jésccia Dias.

Muž bol obvinený

Fanúšik Marcelo Benevides Silva bol obvinený zo sexuálneho obťažovania. Udalosť, ktorá sa odohrala v Riu de Janeiro, vyvolala v spoločnosti búrlivú diskusiu.

Novinári, kluby a fanúšikovia na sociálnych sieťach vyjadrili solidaritu s obeťou a požadujú spravodlivosť a rozhodnejší boj proti „macho kultúre vo futbale“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Toda minha solidariedade à repórter Jéssica Dias, da ESPN, que foi assediada ao vivo. O homem teve a prisão preventiva...

Posted by Fernanda Melchionna on Thursday, September 8, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM