ELA Správy Politika

Vojna Kollárovcov: Boris zneužil SIS, bil ženy, SFALŠOVAL nahrávku. Podnikateľ zverejnil VIDEO

Pár dní pred voľbami sa rozhodol prehovoriť aj milionár Zoroslav Kollár, ktorý už dlhšie vedie "vojnu" s predsedom parlamentu Borisom Kollárom. Navzájom sa obviňujú z antikampane.

Ilustračný obrázok k článku Vojna Kollárovcov: Boris zneužil SIS, bil ženy, SFALŠOVAL nahrávku. Podnikateľ zverejnil VIDEO
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák , YouTube.com/Zoroslav

Predseda parlamentu a šéf strany Sme rodina si už nejaký ten týždeň vymieňajú cez médiá odkazy. Podnikateľ a konkurzný právnik Zoroslav Kollár, ktorý bol odsúdený za podplácanie, má podľa Borisa Kollára stáť za antikampaňou voči jeho strane a za obvineniami jeho expartneriek.

Obvinenie z antikampane

Barbora Richterová, s ktorou má B. Kollár dve deti, ho pred časom obvinila aj z fyzického útoku. Neskôr verejne vystúpila ďalšia ex, Ema Ferusová. Tá tvrdila, že ju šéf národnej rady nútil na dva potraty.

Boris Kollár to označil za klamstvá a zverejnil nahrávku medzi ním a Ferusovou, v ktorej sa spomína práve meno vplyvného a známeho podnikateľa a právnika Z. Kollára. Má to byť údajne on, kto stoji za antikampaňou proti Sme rodina.

Zoroslav Kollár sa rozhodol prehovoriť a zverejnil video, v ktorom poukazuje na ich spoločnú minulosť a podnikateľské aktivity šéfa parlamentu. Okrem údajného zneužitia SIS na nelegálnu lustráciu právnik poukazuje aj na aféry súvisiace s bývalými partnerkami Borisa Kollára.

Zneužil SIS?

Z. Kollár tvrdí, že B. Kollár klame, že daroval auto značky Mercedes za 130-tisíc eur jeho bývalej partnerke Barbore Richterovej. Auto vraj patrí spoločnosti, ktorá si ho len dočasne zapožičala.

„Zaujímavé je, že sa ťa do dnešného dňa nikto neopýtal, odkiaľ máš informáciu, že auto, ktoré spomínaš, nejako súvisí so mnou. Ty túto informáciu nemôžeš získať legálnym spôsobom. V uvedenej veci som podal trestné oznámenie a po niekoľkých mesiacoch sa dostavil výsledok. Mám relevantnú informáciu z prostredia polície, že lustrácia auta, ktoré používala Richterová, bola urobená pracovníkom Slovenskej informačnej služby (SIS),“ tvrdí Z. Kollár a zároveň povedal, že SIS bola týmto spôsobom zneužitá.

Z. Kollár si myslí, že predseda parlamentu požiadal bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského, ktorý je bratom jeho poslanca, aby v rámci SIS zistil, kto má uvedené auto prenajaté a pracovník urobil nezákonnú lustráciu. Právnik Kollár je presvedčený, že V. Pčolinský nikdy neprestal v SIS pôsobiť.

Znalecký posudok

Kollár vo videu ďalej vyvrátil aj ďalšie vyjadrenie B. Kollára, ktorý začiatkom augusta tvrdil, že Z. Kollár dal Eme Ferusovej 40-tisíc eur na to, aby zverejnila nepravdivé informácie na adresu predsedu parlamentu.

„Ja som slečne Ferusovej žiadne peniaze nesľúbil, ani nedal. Ale keď som si naštudoval všetky informácie, ktoré Ferusová zverejnila, tak som presvedčený, že zverejnila pravdu. Videl som ťa, ako opakovane chodíš na štátnej limuzíne k slečne Ferusovej ,odbúravať stres´ alebo inak povedané súložiť. Ja som tam totiž takmer rok býval poschodie nad ňou,“ povedal.

Podľa Z. Kollára mal B. Kollár zverejniť upravenú nahrávku, v ktorej Ema Ferusová hovorila, že právnik Kollár jej mal ponúknuť 40-tisíc eur. Nahrávku dal preto preskúmať odborníkom.

„Objednal som si v Ústave súdneho inžinierstva v Žiline znalecký posudok. Pre krátkosť času zatiaľ urobili iba odborné stanovisko. Z toho vyplýva, že nahrávka je presne taká, ako tvoja diplomovka. Podvod a klamstvo,“ tvrdí Z. Kollár. Ústav podľa Z. Kollára skonštatoval, že nahrávka bola pravdepodobne zložená z viacerých iných nahrávok.

Právnik Kollár ďalej plánuje zverejniť ďalšie informácie týkajúce sa súkromia Borisa Kollára. Z. Kollár tvrdí, že Richterová a Ferusová nie sú jediné ženy, na ktorých predseda parlamentu páchal fyzické násilie. Zároveň chce spomenúť „zaujímavé skúsenosti“ s bratmi Pčolinskými či exministrom práce Milanom Krajniakom (Sme rodina).

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM