han Šport Ostatné športy

Vonnová ukázala celulitídu na zadku, malé prsia a bruško: Potom naložila NEPRAJNÍKOM! FOTO

Bývalá lyžiarka Lindsey Vonnová má len 36 rokov, ale je už legendou. Aj tak ju na sociálnych sieťach mnohí urážajú kvôli jej postave. Teraz im naložila!

Ilustračný obrázok k článku Vonnová ukázala celulitídu na zadku, malé prsia a bruško: Potom naložila NEPRAJNÍKOM! FOTO
6
Galéria

Američanka dosiahla na bielych svahoch azda všetko, čo môže lyžiar dosiahnuť. A to aj napriek mnohým zraneniam, ktoré ju donútili predčasne ukončiť kariéru. Usmievavá blondínka to však berie s nadhľadom a užíva si život po kariére.

Smútok? Ani náhodou!

Aj taká slávna a krásna športovkyňa, ktorá vyhrala olympiádu či majstrovstvá sveta a 82-krát zvíťazila v pretekoch Svetového pohára, si prečíta nechutné urážky. Tie sa týkajú jej postavy, ktorú Lindsey bez problémov prezentuje aj na odvážnejších záberoch. Práve na „chybičkách krásy“ si neprajníci zgustli. Čo na to Vonnová? Doslova ich „odfajčila“.

„V poslednom čase som zverejnila pár fotiek v plavkách. Netušila som, koľko nemilosrdných komentárov si nájdem, ktoré ma, priznávam, zaboleli. Som normálny človek, mám tuk na bruchu, na zadku mám celulitídu alebo si nemám dať aké prsia do bikín… Vždy si však spomeniem na to, ako mi moje telo pomohlo dosiahnuť všetky tie úžasné veci a som hrdá na to, aká som silná,“ napísala Vonnová pod príspevok s fotkami, na ktorých odhalila všetky „nedostatky“.

Kam sa na ňu hrabú

Lindsey bola fenoménom počas celej svojej kariéry, ale taká je aj na „dôchodku“. Stará sa o niekoľko psov, bez ktorých sa nepohne ani na krok a podporuje akúkoľvek dobročinnosť. Jej partnerom je slávny hokejista P.K. Subban, ktorý je jej veľkou oporou. Jemu jej nedostatky absolútne nevadia. Aj počas dovolenky na Bahamách je na fotkách vidieť, že ich láska prekvitá.

Žiadne úpravy fotiek

Vráťme sa ešte k statusu Vonnovej. Tá v ňom totiž ešte aj v ďalšej časti naložila všetkým hejterom. „Nikdy si fotky neupravujem vo photoshope a som hrdá na to, že som nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu. Nemám žiadny botox, žiadne výplne, či iné zákroky. Som na sto percent prírodná Lidnsey. Tu je odkaz pre všetkých tých, ktorí sa cítia zle, keď mu kritizujú postavu: Zostaňte silní a majte sa radi bez ohľadu na to, čo hovoria neprajníci. Buďme stále pozitívni,“ uzavrela 36-ročná blondínka.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

I’ve posted quite a few swimsuit pics lately, which is scarier than it seems. Even as an athlete there are ruthless...

Posted by Lindsey Vonn on Friday, October 23, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM