TOS Lifestyle

Česká redaktorka začala otázku slovami: Ty dnes už nepiješ... Pozrite na ten Rytmusov výraz!

Česká redaktorka bola presvedčená, že Rytmus po bujarých začiatkoch v šoubiznise prestal piť alkohol. Ten ju opakovane musel vyviesť z omylu.

Ilustračný obrázok k článku Česká redaktorka začala otázku slovami: Ty dnes už nepiješ... Pozrite na ten Rytmusov výraz!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

„Ty dnes už nepiješ alkohol, každopádne na začiatku…“ začala otázku redaktorka českého portálu Extra.cz. Jej respondentom nebol pritom nikto iný ako Patrik Rytmus Vrbovský.

Ten je známy tým, že alkohol nikdy nepil. „Odjakživa,“ opravil ju preto okamžite, čo môžete vidieť aj vo videu pod článkom.

Musel to zopakovať

Zjavne tomu ale neverila. „Dlhodobo,“ pochopila to „odjakživa“ inak. „Ale keď si spomenieš na začiatky, tak s tým je spojený celkom divoký životný štýl… Aký bol najdivokejší koncert, ktorý si kedy mal?“ položila otázku.

Vrbovský ju síce nechal dokončiť otázku, nahodil však poriadne nechápavý výraz tváre, ktorý hovoril za všetko. „Ale ja som nepil odjakživa,“ zopakoval jej.

„Akože nikdy – nikdy?“ utvrdzovala sa redaktorka počas rozhovoru, ktorý vznikol po spevákovom vystúpení na pražskom Majálese.

Je na to hrdý

„V živote som nefetoval, nefajčil, nepil. A som na to strašne hrdý. A takto budem viesť aj môjho syna a trebárs aj tých ľudí, ktorí majú pocit, že tak sa nedá žiť. Dá, dá sa žiť život bez drog, fetu a podobných týchto vecí,“ rozhovoril sa Rytmus.

Dodal, že je to všade okolo neho, ale rovnako napríklad aj okolo ľudí, ktorí chodia na diskotéky. Nemusí to byť len v šoubiznise. Každopádne, strhnúť okolím sa podľa svojich slov nikdy nenechal.

Titulné foto: archívne

Nečekané odhalení rappera Rytmuse: Nikdy jsem nefetoval, nekouřil, nepil, tvrdí hrdě. Celý rozhovor zde: https://www.extra.cz/s/A6t1Ht

Posted by Extra.cz on Saturday, May 4, 2024

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM