ELA Správy Rôzne

Akty X v Rašiho kancelárii po Remišovej: Zanechala mu LUXUS a záhadný HOJDAJÚCI sa luster!

Súčasný minister regionálneho rozvoja, ktorý stoličku prevzal po Veronike Remišovej, sa nestačí diviť. Nielenže po nej zostali nevyčerpané milióny eurofondov, jeho predchodkyňa mu zanechala aj paranormálne javy.

Ilustračný obrázok k článku Akty X v Rašiho kancelárii po Remišovej: Zanechala mu LUXUS a záhadný HOJDAJÚCI sa luster!
5
Galéria

Predražená luxusná sedačka či na mieru vyrobený drevený stôl nie sú jedinými prekvapeniami, z ktorých sa šéfovi rezortu investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richardovi Rašimu zatočila po príchode na ministerstvo hlava.

Po predchodkyni Veronike Remišovej mu zostalo nielen dedičstvo v podobe týchto kúskov, ale aj kancelária na najvyššom, 26. poschodí ministerstva.

Hojdajúci sa luster

Tá počas veterných dní, ktorých máme v poslednom čase naozaj požehnane, doslova a do písmena ožíva. Teda, konkrétne veľký luster nad ministrovým pracovným stolom, ktorý si vtedy žije vlastným životom.

„U nás sú na ministerstve fukoty nielen keď je veľa roboty, ale aj vtedy, keď fúka vietor a z práce sa nám všetkým točí hlava,“ ukazuje šéf rezortu s úsmevom rozkývaný luster, na ktorý si musel zvykať.

Do jednej z najvyšších budov v Bratislave sa ministerstvo, ktoré dovtedy sídlilo na siedmich miestach v Bratislave, postupne presťahovalo v rokoch 2022 a 2023 ešte pod vedením Veroniky Remišovej.

Luxus po Remišovej

Tá okrem predraženého nájomného investovala aj do nového nábytku, čo sa stalo terčom kritiky súčasného šéfa rezortu Rašiho. V kanceláriách totiž po nej zostali také kúsky, akými sú talianska sedačka za 8100 eur, nemecký ručne vyrezávaný stôl za 14-tisíc eur či 280 luxusných vešiakov.

Aj keď Raši považuje takéto nábytky na ministerstve za zbytočné, ich predaj sa neplánuje. Bolo by to absolútne nerentabilné, lebo žiadny kupec nedá za ne sumu, za ktorú ich Remišová nakúpila.

Svojim návštevám tak Richard Raši počas ufučaných dní ponúka k rokovaniam aj bonus v podobe mierne hororového zážitku. Pozrite sa na to!

Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM