han Zo zahraničia

Austrália sa SPAMÄTÁVA z brutálneho útoku žraloka: Plavca doslova ROZTRHAL!

V ďalekej Austrálii, presnejšie na pláži v Sydney, prišlo dnes dopoludnia ku tragédii. Žralok biely zaútočil pri brehu na nič netušiaceho plavca, ktorý napadnutie nemal šancu prežiť.

Ilustračný obrázok k článku Austrália sa SPAMÄTÁVA z brutálneho útoku žraloka: Plavca doslova ROZTRHAL!
Zdroj: unsplash.com

Podľa miestnych obyvateľov doteraz takmer 60 rokov neprišlo v Sydney k smrtiacemu útoku žraloka. Píše o tom aj český portál idnes.cz. „Muža mal katastrofálne zranenia a nemohli sme už pre neho nič urobiť,“ nechal sa počuť tamojší hovorca záchranárov.

Hororový zážitok

Ten majú tí ľudia, ktorý útok videli na vlastné oči na juhovýchodnom predmestia Little Bay. Rovnako drsný je však aj videozáznam, ktorý zachytila miestna kamera, preto by sa na to video nemali pozerať maloleté osoby ani tí, ktorí sú slabších pováh.

Miestny rybár pre 9News povedal, že začul výkriky po tom, čo vyše 4-metrový žralok zaútočil na muža plavca. Rybár, ktorý bol neďaleko, dodal, že v mori boli objavené ľudské pozostatky a množstvo krvi.

Slová polície

Tamojší strážcovia zákona v Novom Južnom Walese uviedli, že ľudia na pláži privolali záchrannú službu. Tí následne skonštatoval, že dotyčný plavec nemal žiadnu šancu takýto útok prežiť. Utrpel katastrofálne zranenia.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM