Krimi Zo zahraničia

BEŠTIA v ľudskej koži! Svoju ženu držal v zajatí 12 rokov v OHAVNÝCH podmienkach

Mužovu 53-ročnú manželku našli policajti v dome nahú, s vyholenou hlavou a zamknutú v zamrežovanej miestnosti.

Ilustračný obrázok k článku BEŠTIA v ľudskej koži! Svoju ženu držal v zajatí 12 rokov v OHAVNÝCH podmienkach
Zdroj: Pixabay.com

Francúzska polícia v pondelok zadržala 55-ročného muža nemeckej národnosti, ktorý je podozrivý z mučenia a únosu. Obeťou je jeho 53-ročná manželka, tiež nemeckej národnosti, ktorú od roku 2011 proti jej vôli držal v ich byte vo francúzskom meste Forbach v departemente Moselle blízko nemeckých hraníc.

Zavolala pomoc

Podľa televízie BFM a spravodajského webu RMC sa minulú nedeľu žene podarilo zmocniť sa mobilného telefónu a kontaktovať záchranné zložky v nemeckom meste Wiesbaden.

Nemecká polícia následne kontaktovala svojich francúzskych kolegov, ktorí v pondelok v dome podozrivého muža v meste Forbach uskutočnili policajnú operáciu.

Po tom, čo muž odmietol otvoriť dvere do bytu, polícia ich otvorila násilím a podozrivého zatkla.

Nahá a zamknutá

Jeho 53-ročnú manželku našli policajti v dome nahú, s vyholenou hlavou a zamknutú v zamrežovanej miestnosti. Bola podvyživená a mala zlomeniny oboch nôh a prstov. Momentálne je v nemocnici.

Muža policajti zadržali a vzali do väzby. Pri prehliadke bytu vyšetrovatelia našli mučiace lavice a zápisník. Muž si vraj zapisoval, čo urobil a kedy dal svojej obeti jesť.

Muž je obvinený z únosu, znásilnenia s priťažujúcimi okolnosťami a z mučenia a barbarského zaobchádzania, uviedla francúzska televízia BFM.

Televízia BFM dodala, že podľa policajného zdroja sa zásah v bydlisku manželov uskutočnil aj v roku 2019 na základe telefonátu znepokojeného suseda. V tom čase však obaja manželia tvrdenia suseda popreli.

ilustračné foto

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM