Ondrej Chamraz Kultúra

Fanúšikovia sa dočkali: Matt Damon a Ben Affleck natočia po 15 rokoch ďalší spoločný film

Matt Damon a Ben Affleck sú veľké herecké hviezdy. Naposledy sme ich spoločne mohli vidieť vo romantickej komédií z roku 2004 Otcom na plný úväzok.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia sa dočkali: Matt Damon a Ben Affleck natočia po 15 rokoch ďalší spoločný film
7
Galéria
Zdroj: TASR

Hollywoodske hviezdy Damon a Affleck už pracujú na scenári spoločne so známym režisérom Ridleym Scottom. Ako informoval portál the Sun, film by mal niesť názov The Last Duel. Ich najznámejším spoločným filmom je dnes už nezabudnuteľný film Dobrý Will Hunting (Good Will Hunting), ktorý dokonca získal dvoch Oscarov. Jedného z nich získali priamo Damon s Affleckom za najlepší pôvodný scenár.

Film by mal byť adaptáciou rovnomennej knihy od Erica Jagera. Kniha vydaná v roku 2004 rozpráva príbeh o dvoch francúzskych rytieroch, ktorí sa stanú smrteľnými nepriateľmi potom, čo jeden obviní druhého zo znásilnenia jeho ženy.

Herci, ktorí sú okrem iného výborní kamaráti, sa stretli v nespočetnom množstve filmov. Brat Bena Afflecka a taktiež oscarový herec Casey Affleck sa pre thesun.co.uk vyjadril, že ich vzťah je naozaj výnimočný, a že aj to je dôvodom, prečo im to tak spolu klape vo filmoch.

Ben mal Matttovi dokonca pomáhať, keď mal obľúbený herec minulý rok problémy s alkoholom. Údajne ho práve Ben zobral, a potom aj pravidelne navštevoval v odvykacom centre.

Foto: ilustračné

Matt Damon a Ben Affleck
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM