ELA Zo zahraničia

KONIEC dlhoročného vzťahu: Andrej Babiš s manželkou Monikou oznámili ROZCHOD po 30 rokoch!

Podnikateľ, predseda hnutia ANO a bývalý český premiér Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) v oznámili, že sa rozchádzajú. Pár bol spolu dlhých 30 rokov.

Ilustračný obrázok k článku KONIEC dlhoročného vzťahu: Andrej Babiš s manželkou Monikou oznámili ROZCHOD po 30 rokoch!
Zdroj: Instagram.com/Monika Babisova

Babišovci sa zoznámili ešte v deväťdesiatych rokoch, keď Monika (49) pracovala ako sekretárka a volala sa Herodesová. Pár sa nevzal hneď, ale až po dvadsiatich rokoch v roku 2017. Svadbu si vystrojili na Babišovej farme Čapí hnízdo.

Koniec po 30 rokoch

Či sa manželia chcú teraz aj oficiálne rozvádzať, nie je zatiaľ jasné. V prípade rozvodu by sa však právnici museli vysporiadať s delením Babišovho majetku, píše český denník idnes.cz. Podľa odhadov má hodnotu asi 140 miliárd českých korún.

„Po tridsiatich spoločných rokoch plných vzostupov, pádov a nezabudnuteľných zážitkov sme sa s Monikou rozhodli, že naše cesty sa teraz rozdeľujú,“ uviedli manželia v spoločnom príspevku na Instagrame.

„Ako rodičia dvoch úžasných dospelých detí si najviac prajeme zachovať rodinnú harmóniu. Ďakujeme vám za pochopenie a žiadame o zachovanie súkromia. Naše rodinné väzby zostávajú pevné, a aj keď sa naše osobné cesty menia, naša láska a rešpekt k sebe a k našim deťom zostávajú rovnaké,“ dodali.

O rozchode verejnosť na sociálnych sieťach špekulovala už dlhšiu dobu, upozorňuje idnes.cz. Otázky vyvolala veľkonočná dovolenka na Maledivách Andreja Babiša, na ktorú išiel sám. Jeho žena Monika Babišová trávila čas s priateľkami v Ríme. Babišovci majú spolu dve deti, dcéru Vivien a syna Frederika.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM