han Zo Slovenska

Mestský policajt STRÁPNIL protestujúceho: Hulákaš na celú ulicu, ale nevieš, prečo si tu!

Prvý septembrový deň sa konali v Bratislave a Košiciach protesty proti vláde. Práve tam vzniklo video, na ktorom mestský policajt zareagoval na mladého demonštranta.

Ilustračný obrázok k článku Mestský policajt STRÁPNIL protestujúceho: Hulákaš na celú ulicu, ale nevieš, prečo si tu!
Zdroj: Youtube.com/Asterix

Slovná prestrelka či skôr výchovná lekcia sa odohrala na bratislavskom proteste. Protestujúci žiadal mestského policajta, aby zhodil uniformu. Ten sa však nedal a mladíka vyškolil. Všetko je zachytené na tomto VIDEU.

Policajt zareagoval na výzvu svojsky, ale s nadhľadom. Zachoval si pokoj, vyhol sa vulgarizmom a nepoužil fyzickú silu. Aj preto sa stal hitom internetu!

Čo sa stalo?

Mladík najprv držiac v ruke vlajku kotlebovcov vulgárne okomentoval účasť príslušníkov polície a neskôr ich žiadal, aby sa vyzliekli z uniforiem. Vtedy sa dostal k slovu policajt, ktorý sa ho niekoľkokrát opýtal, koľko má rokov. Ten sa zdráhal a dokonca nevedel odpovedať ani na otázku, prečo sa zúčastnil demonštrácie. „Koľko máš rokov, že ma ty ideš vyzliekať z uniformy? Povedz mi, koľko máš rokov. Ja tú uniformu dám dolu veľmi rýchlo, ale pýtam sa, koľko máš rokov?“ hovorí policajt.

Mladík sa zmohol len na odpoveď: „Dosť“. To však policajta neodradilo. Ani to, keď od neho žiadal vysvetlenie, prečo nemá na uniforme svoje meno. Keďže išlo o mestského policajta, tí majú na uniforme len čísla. „Takže, čelom vzad a priamym pochodom vchod,“ pokračoval policajt a dodal: „Vieš prečo si vôbec tu? Máš deti? Povedz im to tu všetkým, za čo si tu!“

Na záver videa ešte hrdina z radov polície toto povedal: „Hulákaš tu na celú ulicu, vyzliekaš nás z uniforiem a netušíš, prečo si tu!“


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM