Veronika Ondo-Cholewová Regióny

Mnohé ambulancie michalovskej nemocnice sa do novej budovy nepresťahovali

Mnohé ambulancie michalovskej nemocnice sa do novej budovy nepresťahovali. Chcú pre ne vybudovať novú polikliniku. Informoval o tom hovorca siete nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ.

Ilustračný obrázok k článku Mnohé ambulancie michalovskej nemocnice sa do novej budovy nepresťahovali
Zdroj: Svet zdravia

Spustenie jej výstavby plánujú na budúci rok. „Aj to je dôvod, prečo mnohé z ambulancií, ktoré dosiaľ pacienti navštevovali, zostávajú až do ukončenia výstavby v rôznych pavilónoch či externých priestoroch našej nemocnice,“ povedal riaditeľ michalovskej nemocnice Vladimír Dvorový. Nová poliklinika má vzniknúť na pôde súčasného chirurgického pavilónu, ktorý bude s novou budovou prepojený niekoľkými etážami.

V novootvorenej budove našli dosiaľ miesto len akútne ambulancie. Snahou manažmentu nemocnice podľa Kráľa je koncentrovať ambulancie z externých priestorov do pavilónov v jej areáli.

Od piatka tam napr. funguje pneumologická ambulancia, ktorú presťahovali z časti Michalovce-Stráňany. Nemocnica tam má prenajaté priestory. Do 27. decembra tohto roku však odtiaľ definitívne presťahujú aj poslednú – neurologickú ambulanciu, ktorá bude sídliť v chirurgickom pavilóne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM