han Politika

Naď si PODAL poslankyňu Tabák: Jej doménou sú tenisové rakety, nech sa DRŽÍ tejto témy!

Na slovenskej politickej scéne to občas vrie aj medzi koaličnými politikmi. To je aj aktuálny príklad ministra obrany Jaroslava Naďa.

Ilustračný obrázok k článku Naď si PODAL poslankyňu Tabák: Jej doménou sú tenisové rakety, nech sa DRŽÍ tejto témy!
Zdroj: Facebook.com/Romana Tabak , Facebook.com/Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO

Za všetko môže status poslankyne Romany Tabák z OĽANO ohľadom obranného systému S-300, ktorý Slovensko dodalo na Ukrajinu.

„Odovzdanie systému S-300 Ukrajine. Súhlasíte? Nesúhlasíte? Ja s týmto rozhodnutím nesúhlasím, nechcem aby sa Slovensko zapojilo do vojenského konfliktu!“ znie v príspevku na jej konte Facebooku.

Naď sa neskôr zúčastnil na rozhovore pre Hospodárske noviny, v ktorom dostal otázku, kto tento status napísal. „Keď sa ma to takto pýtate, mohol to byť niekto z koaličných poslancov,“ odpovedal Naď.

Redaktorka následne poznamenala, že išlo o status Romany Tabák. „Mohol to byť poslanec Milan Kuriak či Romana Tabák (obaja z OĽANO, pozn. red.), neprekvapilo by ma to,“ dodal Naď.

Na záver sa takto vyjadril k bývalej slovenskej tenistke, ktorá je aktuálne poslankyňou NR SR: „Vždy som si vážil odbornosť Romany v raketových systémoch, špeciálne tenisové rakety sú jej doménou. Nech sa však drží tejto témy, pretože v nej môže aj niečo odborné povedať a ostatné veci nech nechá na odborníkov.“

Taktika boja

Romana Tabák však neostala ticho a reagovala na jeho slová. „Určite nie som odborníčka na vojenské raketové systémy. Ale ako bývalá vrcholová športovkyňa rozumiem taktike boja. Útoku aj obrane,“ napísala na svojom Instagrame.

Zazneli aj slová, ktoré smerovali k nežnejšiemu pohlaviu. „Ani ma neprekvapilo, že ste si kopol do ženy. Na neúctu voči ženám som si už v OĽANO & v politike zvykla,“ napísala poslankyňa.

„Nezastávam si Rusko. Len sa obávam prílišnej provokácie a pevne dúfam, že Slovensko nevystavujete riziku,“ dodala a doplnila, že až časom spoznáme, kto hrá fair play.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM