Milan Hanzel Šport Basketbal

Smrť si zaslúžil! Kto želal takýto ohavný odkaz mŕtvému Bryantovi?

O mŕtvych len v dobrom... Tohto nepísaného hesla sa nedržala Liza Sejkoraová, ktorá sa nechutne vyjadrila na adresu legendárneho basketbalistu Kobe Bryanta (†41) a jeho dcéry Gianny (†13).

Ilustračný obrázok k článku Smrť si zaslúžil! Kto želal takýto ohavný odkaz mŕtvému Bryantovi?
Zdroj: TASR

Keď sa celý svet dozvedel o páde vrtuľníka, v ktorom sedel legendárny basketbalista Kobe Bryant, azda všetci zostali v šoku. Nehodu v Kalifornii totiž nikto neprežil. Vždy sa však nájde niekto, kto chce zrejme za každú cenu vytŕčať z davu.

Zlý príklad deťom

Takouto osobou bola riaditeľka strednej školy v americkom štáte Washington Liza Sejkoraová. „Nebudem klamať, ale zdá sa, že karma nakoniec tohto znásilňovača dobehla,“ napísala učiteľka po smrti basketbalovej ikony na svoj facebook. Narážala tým na kauzu z roku 2003, kedy bol Bryant obvinený za znásilnenie upratovačky. Celý prípad sa vtedy vyriešil mimosúdnou cestou a Kobeho obvinenie sa nepotvrdilo.

Za chybu zaplatila

Aj keď Sejkoraová svoj čin neskôr oľutovala a uvedomila si, že urobila hlúposť, už bolo neskoro. „Chcem sa všetkým ospravedlniť za svoje slová. Bolo to mimoriadne nevhodné,“ kajala sa. V škole sa strhla protestná akcia študentov a ich rodičov, ktorí sa pričinili o to, že v škole skončila.

Riaditeľka školy mu želala smrť
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM