TOS Svet Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sisa Sklovská ukázala silikóny, manžel bol na ňu pyšný ako páv

„Mám rád, keď sa oblieka výstredne a strháva na seba pozornosť. Najradšej ju mám ale nahú,“ priznal sa manžel Sisy Sklovskej.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sisa Sklovská ukázala silikóny, manžel bol na ňu pyšný ako páv
Zdroj: Instagram.com/SisaSklovskaOfficial

„Je to dračica!“ začína svoj článok český denník Blesk o slovenskej speváckej dive Sise Lelkes Sklovskej (57).

Tá dorazila na módnu šou, ktorá sa konala na brnianskom hrade Špilberk, v priesvitnom tope, pod ktorý si nevzala podprsenku. „Síce mala sako, ale aj pri najmenšom pohybe ukázala svoje silikónové prsia v celej kráse,“ píšu Česi.

„Som na svoju ženu pyšný, mám rád, keď sa oblieka výstredne a strháva na seba pozornosť. Mám to rád a vždy Sisu podporím. Najradšej ju mám ale nahú,“ prezradil pre Blesk manžel speváčky Juraj Lelkes.

„Je o mne známe, že sa rada obliekam výstredne a Juraj je prvý muž vedľa mňa, ktorému sa to páči. Väčšinou boli moji ex proti, žiarlili a nepáčilo sa im, keď som ukázala viac,“ potvrdila Sklovská.

„Milujem, keď sa ráno prebudím vedľa Sisy a vidím jej úsmev, ten mám na nej najradšej,“ doplnil Lelkes. So speváckou divou oslavujú 12. výročie svadby.

Český denník zhodnotil prsia Slovenky ako výstavné a keď sa na akcii ukázala v priesvitnom tope, manžel bol podľa Blesku pyšný ako páv.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM