Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Vo Francúzsku odsúdili slovenského exhibicionistu. Onanoval pred matkami s deťmi

Za masturbáciu na verejnosti dostal 23-ročný Slovák žijúci vo francúzskom Grand-Auverné tri mesiace podmienečne. Súd tiež rozhodol, že sa musí podrobiť liečbe. Prípad posilňuje názory niektorých Francúzov, ktorí považujú cudzincov v ich krajine za zdroj kriminality.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Vo Francúzsku odsúdili slovenského exhibicionistu. Onanoval pred matkami s deťmi
Zdroj: TASR

V každej národnosti a každom náboženstve sa nájdu aj indivíduá, ktoré kazia jej povesť. Platí to nielen o migrantoch, ktorí sa na území Európy dopúšťajú kriminality ale aj o Slovákoch žijúcich v zahraničí. Domácim obyvateľom je pritom jedno, či ide o prišelca z inej členskej krajiny EÚ, alebo o imigranta z Iraku. Najmä, ak ide o taký odpudivý zločin ako onánia pred malými deťmi.

Zvrhlík

O prípade vo francúzskom Saint-Mars-la-Jaille informuje na svojej webstránke RCA radio. Mladý 23-ročný Slovák, ktorý už dlhšie žije v neďalekom meste Grand-Auverné ako nezamestnaný, masturboval minimálne dvakrát pred náhodnými okoloidúcimi.

Zjavne si vždy vyhliadol ženu s deťmi. Prvýkrát to bola žena so svojou neterou, ktoré sa prechádzali pri miestnom jazere. Polícii neskôr vydesené popísali, že zvrhlík mal spustené nohavice a masturboval. Stihli si však všimnúť značku jeho auta, do ktorého neskôr nasadol.

O pár dní neskôr na tom iste mieste sa scéna zopakovala. Tentokrát sa divákmi jeho zvrhlého predstavenia stali proti svojej vôli matka s dvomi deťmi. Prípad tiež nahlásili a polícia začala konať.

Vraj iba močil

Francúzsky policajti mladého Slováka pomerne rýchlo vypátrali a zatkli, zrejme vďaka informácii o čísle jeho auta. RCA radio informuje, že najprv sa začal vykrúcať a tvrdiť, že ide o omyl. Vraj na brehu jazera iba močil.

“V oboch prípadoch sa náhodou otočil smerom k ženám a deťom presne v okamihu, keď sa na neho dívali,” cituje Slovákovu výpoveď rádio.

Pod tlakom vyšetrovateľov však napokon zmenil verziu a začal rozprávať, že bol opitý a “hladil si pohlavie, aby dostal erekciu.” Stále však paradoxne popieral, že by masturboval.

Výhovorky mu nepomohli a skončil pred súdom. Obžaloba pre neho žiadala štyri mesiace podmienečne. Slovák už mal vo Francúzsku na konte jeden malý priestupok z minulosti, keď šoféroval auto bez zákonného poistenia. Súd napokon rozhodol o treste tri mesiace s podmienkou a nutnosti absolvovať liečenie.

Čítajte aj: Svet o Slovensku: Krásna Adriana Sklenaříková zostáva stále slovenskou kráskou

Ilustračné foto, TASR

Zatknuty exhibicionista
2
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM