ELA Správy Zo Slovenska

VIDEO: Influencerka ŠOKUJE: Boris Kollár ma chcel NAPUSTIŤ, potom ma nútil ísť na 2 POTRATY

Predseda parlamentu Boris Kollár má na krku ďalší škandál. Po tom, čo jeho expartnerka a matka jeho dvoch synov Barbora Richterová vyniesla na verejnosť pikantné detaily z ich života, ozvala sa známa influencerka.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Influencerka ŠOKUJE: Boris Kollár ma chcel NAPUSTIŤ, potom ma nútil ísť na  2 POTRATY
Zdroj: Reprofoto YouTube (Pimpinocka) , TASR/Pavol Zachar

Internetom sa niekoľko hodín šíri video influencerky Emy Ferusovej, ktorú mnohí ľudia poznajú z Instagramu pod prezývkou @pimpinockaa. Sympatické mladé dievča sleduje takmer 35-tisíc ľudí.

Kollár je „chorý človek“

Ema začína svoje 16-minútové video s tým, že do Národnej rady SR, ktorej šéfuje predsa strany Sme rodina Boris Kollár, poslala pred pár dňami 149 listov a USB kľúče. Má na nich byť nahrávka, ktorú pustila aj vo videu. Plačlivým hlasom hovorí o Borisovi Kollárovi a šokuje ďalšími detailami.

Video mala poslať do viacerých médií a niektorým občianskym aktivistom. A čo sa stalo? Nič. „Všetci poslanci národnej rady sa tvária, akoby nič nedostali a nevadí im, že predsedom národnej rady je chorý človek,“ hovorí Ema.

Borisa Kollára opisuje ako človeka, s ktorým prežila krátky vzťah, počas ktorého dvakrát otehotnela. Ako ďalej hovorí, do multiotecka bola zaľúbená, ale ani jedno dieťa si však nenechala, lebo nemohla. Dôvodom mal byť psychický nátlak Kollára.

„Na začiatku roka 2022 som otehotnela. Keď som mu povedala, že som tehotná, povedal, že teraz na dieťa čas nie je a ak pôjdem na potrat, na jeseň ma znova napustí,“ hovorí o pozadí traumatického zážitku mladá influencerka.

Situácia sa podľa nej zopakovala a ani potom vraj Kollár dieťa nechcel. Ema tvrdí, že šéf Sme rodina ju prinútil celý proces absolvovať znova. „Keď som bola na potrate druhý raz, chcela som si zobrať život, keďže som ho zobrala dvom deťom,“ pokračuje.

Chcela sa zabiť

Vo videu sa objavil aj Emin otec Ľuboš Ferus. Ema a jej otec rozprávajú príbeh o tom, ako Kollár dva krát presvedčil Emu, že ju “napustí,” a dvakrát ju presvedčil, aby podstúpila interrupciu. Trápia ju najmä výčitky za to, že “zabila svoje dve deti.” Ferusová tvrdí, že ju sledujú neznáme autá a má údajne odpočúvaný telefón.

Podľa Eminho otca to týmto videom nekončí. Nahrávka je akoby predzvesťou ďalších informácií, ktoré sa o Borisovi Kollárovi chystajú ešte zverejniť. Ferusovej otec to v závere videa jasne prisľúbil.

„Už naozaj dosť,“ reagoval na osobu Borisa Kollára a jeho tlačovky, na ktorých sa vyviňoval z obvinení expartnerky Richterovej o bitke. Boris Kollár všetky obvinenia označil za snahu o diskreditáciu jeho osoby a strany Sme rodina pred voľbami. Neskôr naznačoval, že je za tým „skupina mafiánov“.

Ako tvrdí, koná ako otec, ktorý sa postavil za svoju dcéru a je rozhodnutý za ňu bojovať. Chce, aby ľudia poznali celý príbeh a načasovanie nemá nič spoločné s politikou a voľbami.

Mimochodom, meno Ľuboš Ferus nie je verejnosti neznáme. Ferus je považovaný za údajného šéfa nitrianskeho podsvetia. Naposledy o ňom médiá informovali v marci tohto roka. V kauze vraždy zakladateľa bratislavskej skupiny sýkorovcov Miroslava Sýkoru. Okresný súd Bratislava I Ľuboša Ferusa a ďalších troch mužov oslobodil spod obžaloby. Upozornili na to noviny.sk. Rozhodnutie však nie je právoplatné a prokurátorka sa vtedy odvolala.

O stanovisko k videu a obvineniam Emy sme požiadali aj tlačové oddelenie Borisa Kollára a Sme Rodina, článok budeme aktualizovať.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM