Krimi

ZÁSAH v hodine dvanástej: Železniční policajti ZACHRÁNILI život nešťastného muža

Železniční policajti v Trnave zachraňovali 45-ročného muža. Úspešný zásah sa im podaril doslova na poslednú chvíľu.

Ilustračný obrázok k článku ZÁSAH v hodine dvanástej: Železniční policajti ZACHRÁNILI život nešťastného muža
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Trnavskí železniční policajti zachraňovali na lávke nad železničnou traťou v Trnave 45-ročného muža v ťažkej životnej situácii.

Záchrana na poslednú chvíľu

Prišli na privolanie náhodného svedka, ktorý s nešťastným mužom do príchodu policajnej hliadky komunikoval. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

„Policajti dorazili doslova v hodine dvanástej, muž potreboval ich okamžitý zásah. Dostali ho do bezpečia a potom ho odovzdali do rúk privolaným záchranárom,“ uviedla.

Prečítajte si tiež

Nebuďte ľahostajní

Polícia vyzýva ľudí, aby neboli k druhým ľahostajní, keď vedia, že je niekto smutný, či už z rodinných, vzťahových alebo pracovných dôvodov.

„Ak sa nachádzate v ťažkej životnej situácii a nemáte sa s kým o tom porozprávať, neváhajte a obráťte sa na ľudí, ktorí vám vedia pomôcť vo dne, v noci. V ohrození života môže každý kontaktovať našu policajnú linku 158. V prípade, ak sa chcete porozprávať a poradiť, môžete aj cez Vianoce využiť niektorú z nonstop liniek,“ dodala Antalová.

Nonstop Linka dôvery Nezábudka má kontakt 0800 800 566, pomoc možno nájsť aj cez weby www.ipcko.sk alebo www.krizovalinkapomoci.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM