Ľubomír Hudačko Správy Zo Slovenska

HRÔZA influencerky Ráchel: Priateľ ju TÝRAL a surovo ZBIL! Do prípadu sa zapojil aj Žilinka

Za jeden deň jej na sociálnej sieti pribudlo vyše 100-tisíc sledovateľov. Ráchel Karnižová sa však už k situácii viac vyjadrovať nechce.

Ilustračný obrázok k článku HRÔZA influencerky Ráchel: Priateľ ju TÝRAL a surovo ZBIL! Do prípadu sa zapojil aj Žilinka
7
Galéria

Týraná influencerka Ráchel Karnižová zaujíma aj generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Ako uviedol, prípadom podozrenia z domáceho násilia voči mladej influencerke sa budú zaoberať orgány činné v trestnom konaní. Informoval o tom portál tvnoviny.sk.

„Boj proti domácemu násiliu je dlhodobo prioritou prokuratúry,“ uviedol Žilinka s tým, že medializovaný prípad bude dôkladne objasnený.

Influencerka Ráchel Karnižová na sociálnej sieti uverejnila fotografie, videá a správy s tvrdením, že ju jej priateľ, Tomy Kotty, psychicky aj fyzicky týral.

Všetko priznal

V správach jej hrubo nadával a niekoľkokrát prial smrť.

Tomáš Drahoš, ktorý vystupuje pod menom Tomy Kotty, všetko priznal. „Ziaľ, je to pravda a po ľudskej a mužskej stránke ma to mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť,“ povedal podľa webu tvnoviny.sk.

Nastúpiť mal na protialkoholickú liečbu s tým, že chce byť lepším človek.

Dodal, že nastupuje na a chce sebe aj Ráchel dokázať, že sa vie zmeniť a byť lepším človekom.

Opäť alkohol

Ráchel sa rozhodla, že pri ňom bude stáť a pomôže mu dostať sa z toho. V apríli však prišiel zlom a Tomáš siahol opäť po alkohole. O druhej ráno Ráchel volal, chcel k nej ísť prespať, no zároveň znova vznikol konflikt.

„Zasa ťahanie za vlasy, kričanie, roztrhal mi nohavice a nasilu do mňa pchal prsty. Potom mi rozhádzal veci v celom byte, zničil dvere,“ opísala. Všeobecne sa chce teraz na svojich sociálnych sieťach viac venovať domácemu násiliu. Za jeden deň jej na sociálnej sieti pribudlo vyše 100-tisíc sledovateľov. Ráchel sa však už k situácii viac vyjadrovať nechce.

Influencerka Ráchel bola zbitá priateľom
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM