han Politika

Galko reaguje na Fica: Kali chodil s vypúlenými očami a praskala mu nosná prepážka!

Na čom fičí? Tak sa pýta bývalý minister obrany Ľubomír Galko bývalého premiéra a predsedu strany Smer-SD Roberta Fica vo svojom statuse. Naráža tak na nekalú činnosť v parlamente.

Ilustračný obrázok k článku Galko reaguje na Fica: Kali chodil s vypúlenými očami a praskala mu nosná prepážka!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Ďalšie aktuálne témy

Galko sa v príspevku na sociálnej sieti ostro ohradil voči tvrdeniam Fica, ktorý v stredu na tlačovej konferencii vyhlásil, že influencerka Zuzana Strausz Plačková dodávala niekomu z vlády kokaín. Článok k tomu nájdete TU.

Čo povedal Fico?

Len pripomíname, že predseda Smeru-SD sa vyjadril k tomu, že Plačková bude stíhaná na slobode. „Oni si z nás robia kozy!“, uviedol Fico, ktorý narážal na influencerku.

Zopakoval, že obvinenie hovorí o desiatkach kíl narkotík a obrovskom zisku. Ide o desiatky miliónov eur.

„Je verejným tajomstvom, že vo vláde sedia ľudia, ktorí milujú drogy. A budem teraz veľmi tvrdý a veľmi jasný. Prečo nemáme právo tvrdiť, že Plačková a jej manžel dodávali kokaín významným ľuďom na Slovensku? A títo významní ľudia sa naplašili a podľahli predstave, že by sa ich meno mohlo niekde objaviť a preto zabezpečili úplne smiešne, na hulváta, bez akýchkoľvek zábran, že nielen že nebola vzatá do väzby, ja jej to neželám, ale že prokurátor stiahol sťažnosť na vzatie do väzby,“ rozrečnil sa Fico.

Ďalšie jeho slová

„Tu končí akákoľvek zábava, dámy a páni. Dobre viete, že do parlamentu chodia niektorí ľudia z vlády bez zreničiek…Dobre to viete, no nenapíšete to nikto, lebo milujete túto vládu. Dobre viete o snehových večierkoch na jednej politickej strane,“ pokračoval bývalý premiér, ale nikoho nemenoval.

Ako na neho zareagoval Galko, sa dočítate na ďalšej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM