han Šport Futbal

Hviezdny Ronaldo je už v Bratislave: Nikomu nič nepovedal, ale schuti si zatrénoval, FOTO

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo je členom národného výberu, ktorý sa zajtra o 20.45 predstaví v Bratislave proti Slovensku. Dnes dorazil do hlavného mesta!

Ilustračný obrázok k článku Hviezdny Ronaldo je už v Bratislave: Nikomu nič nepovedal, ale schuti si zatrénoval, FOTO
8
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Okolo 38-ročného hráča, ktorý už teraz patrí medzi legendy futbalovej histórie, sa všade kam príde, rozpúta šialenstvo. Inak tomu nebolo ani dnes popoludní v Bratislave. Množstvo jeho priaznivcov, či zvedavcov, prišlo na bratislavské letisko, kde portugalská výprava pristála po 16.00.

Ako uvádza portál tvnoviny.sk, Ronaldo so svojim tímom pred fanúšikov neprišiel. „Rovno z letiskovej plochy si to v sprievode policajtov namieril do hotela,“ píše spomínaný web.

Ani tam však nemali fanúšikovia šťastie a Cristiano si to z autobusu namieril priamo do hotela.

Žiadne požiadavky

Keby ste si mysleli, že Ronaldo alebo jeho spoluhráči z Portugalska mali nejaké hviezdne či prehnané požiadavky, tak sa mýlite. „Jediné, čo chceli bolo, aby bola zvýšená bezpečnostná služba. S tým, že na všetky presuny budú mať aj policajnú eskortu,“ podotkli tvnoviny.sk.

Isté je však to, že Ronaldo prespí na Slovensku, či presnejšie v Bratislave iba jednu noc. Hneď po zajtrajšom súboji totiž výprava Portugalska odlieta do Lisabonu.

Aj TIETO články stoja za prečítanie!

Cristiano Ronaldo trénoval v Bratislave
8
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM