Jakub Forgács Správy

Klobúk dole pred zvolenskými policajtmi. Takto pomohli rodičom malého dievčatka

Železniční policajti nstržm. Michal Marko a nstržm. Mgr. Pavol Golian pomohli rodičom, ktorí sa strachovali o svoje dieťatko.

Ilustračný obrázok k článku Klobúk dole pred zvolenskými policajtmi. Takto pomohli rodičom malého dievčatka
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Policajná hliadka Oddelenia železničnej polície zo Zvolena, počas výkonu služby za obcou Babiná spozorovala vodiča auta, ktorý pôsobil rozrušene a počas jazdy telefonoval. Informovali o tom muži zákona na svojej oficiálnej krajskej facebookovej stránke. „Keď ho zastavili, policajtom povedal, že jeho malá dcéra má zdravotné problémy, nakoľko prehltla veľký predmet. Dievčatko plakalo, dusilo sa a zvracalo,“ píšu ďalej policajti.

„Po vyhodnotení situácie dievčatko aj s jeho matkou preložili do služobného auta a za použitia svetelného zariadenia ho previezli do nemocnice vo Zvolene, kde ho odovzdali lekárom,“ uvádzajú muži zákona.

Ako sa ďalej píše na stránke, železniční policajti nstržm. Michal Marko a nstržm. Mgr. Pavol Golian rýchlym a správnym rozhodnutím a profesionálnym prístupom pomohli rodičom, ktorí sa strachovali o svoje dieťatko a možno tým dievčatku zachránili život.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM