han Magazín Ona

KONEČNE! Adela a Viktor Vinczeovci odtajnili pohlavie svojho dieťatka: Majú synčeka!

Tajomstvo mohli po niekoľkých mesiacoch prezradiť. Známy moderátorský manželský pár si adoptoval vytúžené dieťa, ale až teraz mohli verejnosti povedať pohlavie.

Ilustračný obrázok k článku KONEČNE! Adela a Viktor Vinczeovci odtajnili pohlavie svojho dieťatka: Majú synčeka!
Zdroj: Facebook.com/Viktor Vincze TV Markíza

Vlani v novembri sa manželia konečne dočkali potomka. Úrady im oznámili, že sa stanú rodičmi. Práve tento moment Adele aj Viktorovi úplne zmenil život. Malo to však jednu nepríjemnosť. Na základe procesu adopcie nemohli „do sveta“ povedať pohlavie dieťatka.

Ako informuje portál pluska.sk, manželia už na začiatku roka 2023 mali doma adoptívneho potomka. Celý proces trval takmer tri roky!

Adela sa vtedy vyjadrila v takom zmysle, že podpísali mlčanlivosť o veku, mene, pohlavia, odkiaľ je a podobne. Až doteraz im dieťa nebolo oficiálne pridelené.

Dievča alebo chlapec

Samozrejme, na výber boli len dve možnosti, ale veľa Slovákov bolo zvedavých, či sa moderátorská dvojica stala rodičmi dievčatka či chlapčeka.

„Adoptované dieťatko rozhodne neskrývajú, chodia s ním dokonca na detské plávanie či do reštaurácií. Takže si už viacerí všimli, že ružové gumičky vo vlasoch nenosí,“ píše pluska.sk.

Dodržanie predpisov bolo nutné, preto manželia vyšli s pravdou von až teraz. Keď už mohli. "Áno, je to chlapec. Je nám jasné, že už aj širšie okolie to zachytilo,“ uviedla Adela pre pluska.sk.

„Je veľmi živý, takže máme o aktivitu a zábavu postarané. Je zaujímavé pozorovať aj reakcie okolia. Ľudia sa zväčša zhodnú v tom, že je naozaj rozdiel mať dievčatko a chlapca,“ podotkla ešte moderátorka.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM