TOS Lifestyle

Len 12-ročný Matej ohúril porotu v Talente: VIDEO s jeho vystúpením obletelo internet!

Video s vystúpením 12-ročného Mateja v Talente sa stalo hitom internetu! Porotkyňa Diana Mórová mu v úžase z toho, čo predviedol, začala vykať.

Ilustračný obrázok k článku Len 12-ročný Matej ohúril porotu v Talente: VIDEO s jeho vystúpením obletelo internet!
Zdroj: Facebook.com/Televízia JOJ

„Chcem povedať iba jedno, ste veľká hviezda a budete veľká hviezda,“ rozplývala sa Diana Mórová v šou Česko Slovensko má talent nad výkonom 12-ročného Mateja.

„A prečo mi vykáte?,“ pohotovo zareagoval školák a pobavil Inchebu. Herečka mu vysvetlila, že je z jeho vystúpenia dojatá a už teraz je pre ňu „niekto“.

Vykali mu všetci

Pravdou však je, že mu vykali všetci členovia poroty. „Vám ako dieťaťu nemusím nič odpustiť. Plnohodnotný výkon dospelého človeka,“ ohodnotil ho známy český herec, ale aj hudobník Jakub Prachař.

Štěpán Kozub, ktorý zasadol do poroty ako hosť, posunul Mateja rovno do finále.

Zaspieval svoju obľúbenú

Ten prišiel s gitarou akoby nič a naplno rozbalil skladbu Englishman in New York, ktorá bola veľkým hitom ešte v osemdesiatych rokoch minulého storočia. Väčšine jeho rovesníkov preto nič nehovorí, no pre Mateja ide o pesničku číslo jedna.

Televízia zavesila video s jeho vystúpením následne na sociálne siete a Matej zažiaril aj v online svete. „Skvelé.“ „Klobúk dole.“ „Nový talent.“ Takto znejú komentáre pod videom. Pozrieť si ho môžete nižšie.

⭐ ZLATÝ BUZZER ⭐ 12-ročný Matěj Plšek zaspieval ako pán! ✨ Veľký spevácky talent, klobúk dole... Všetky vystúpenia ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT nájdete na JOJ PLAY 👉 https://play.joj.sk

Posted by Televízia JOJ on Monday, September 11, 2023

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM