han Šport Futbal

Nemecký futbalový klub vyriešil DILEMU: Aha, ako nahradili fanúšikov na tribúnach! FOTO

Zápasy najvyššej nemeckej futbalovej súťaže sa síce oficiálne konajú bez divákov, ale v hľadisku Borussie Mönchengladbach bolo aj tak 13-tisíc "ľudí".

Ilustračný obrázok k článku Nemecký futbalový klub vyriešil DILEMU: Aha, ako nahradili fanúšikov na tribúnach! FOTO
5
Galéria
Zdroj: instagram

Aj nemecká Bundesliga dostala zelenú a po prerušení súťaže z dôvodu vyčíňania pandémie koronavírusu znovu otvorila ihriská.

Diváci majú smolu

Do hľadiska sa počas zápasov nedostane „bežný smrteľník“, ale v klube v ktorom pôsobí slovenský reprezentant László Bénes, sa vynašli. Na duel proti Bayeru Leverkusen sa na tribúny dostalo aj tak 13-tisíc tvárí. Boli však iba z papiera.

Dobrý nápad

O „zaplnenie“ štadióna sa postarali fanúšikovia, ktorí si na zápas kúpili virtuálnu vstupenku v hodnote 19 eur. Podľa dostupných informácií sa do akcie zapojili nielen priaznivci domáceho tímu, ale aj Leverkusenu. Hosťujúci tím zvíťazil v Borussia Parku nad Borussiou 3:1 a preskočil ju v tabuľke, čím sa zaradil na tretie miesto.

View this post on Instagram

👥💚 #FohlenFamilie #BMGB04

A post shared by Borussia Mönchengladbach (@borussia) on

View this post on Instagram

ส่งใจไปเชียร์ นี่คือรูปของสนาม Borussia-Park ของทีม Borussia VfL (กลัดบัค) ที่แฟนบอลรวมเงินกันเพื่อทำรูปคนดูมาเติมในสนามให้เต็มกว่า 12,000 ชิ้นเพื่อไม่ให้ทีมของพวกเขาไม่ต้องเล่นในสนามเปล่า ซึ่งพวกเขาได้ทำแบบนี้ตั้งแต่เมื่อต้นเดือนเเล้วเพื่อเตรียมพร้อมการกลับมาเตะของ Bundesliga และเมื่อวานก็เป็นการกลับมาเล่นครั้งแรกในบ้านของพวกเขาพบ Leverkusen แต่น่าเสียดายที่พวกเขาแพ้ค่าบ้านไป 3-1 แต่แฟนบอลก็ได้ช่วยทีมเต็มที่แล้วแหละ

A post shared by Blof90mins Football (@blof90mins_football) on

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM