Milan Hanzel Magazín Lifestyle

RADA EXPERTKY: Chcete byť štýlová ako žiadna iná? TOTO je najväčší hit roka!

Čierne, biele, farebné, v akejkoľvek farbe neodolateľné. Reč je o tielku s vypchávkami. Áno, dobre počujete! Odteraz môžete "robiť plecia" bez výčitiek.

Ilustračný obrázok k článku RADA EXPERTKY: Chcete byť štýlová ako žiadna iná? TOTO je najväčší hit roka!
Zdroj: Instagram.com/yuliawave

Aj na sklonku letných prázdnin vám dá jednu radu ako byť „IN“ známa módna návrhárka a stylistka Zarina Šimkovič. Minule sa zamerala na celotelové plavky. Tu je ten článok.

Štýlový „topík“

Tento na pohľad jednoduchý módny kúsok si stihol podmaniť celý svet. Stačí, aby ste otvorili instagram a vysype sa na vás obrovské množstvo fotiek, kde vám influenceri z celého sveta dokazujú, že tento štýlový topík je presne to, čo potrebujete mať v šatníku. Aj keď sa v podstate jedná o obyčajné, ku krku strihané tielko, klasické plecné vypchávky z neho spravili moderný, nadčasový kúsok, ktorý pôsobí skôr maskulíne ako jemne žensky.

„Ženám práve aj vďaka tomuto prvku dodá pocit sebavedomia,“ tvrdí Zarina.

Kombinujte od výmyslu sveta

Top sa dá jednoducho kombinovať s pohodlnými šortkami, nohavicami rozdielnej farby, či sexi rifľovou sukňou. Hodí sa na pohodovú vychádzku po meste, romantickú večeru, ale vo vhodnej kombinácií, aj na biznis míting. Fantázií sa medze nekladú. Dnes už nájdeme aj verziu v podobe šiat, či overalov, ktoré sú vhodné na nosenie počas celého roka.

Pozor, akú máte postavu

Avšak ako pri každom módnom výstrelku, aj tu platí, že si treba dávať pozor na to, či sa nám vôbec hodí a či sedí na našu postavu. Ženy s výraznými plecami by sa mu mali vyhnúť, keďže ich plecia budú opticky ešte väčšie, naopak ženy s úzkymi pažami a útlym chrbtom si prídu na svoje.

V obchodných reťazcoch sa tieto topíky pohybujú od 8 eur, takže prečo neskúsiť. Možno sa do neho zaľúbite aj vy.

View this post on Instagram

1, 2 or 3?

A post shared by Fashion Inspiration (@modeblogg) on

View this post on Instagram

⭐️⭐️ANOTHER CHANCE TO WIN⭐️⭐️ Myself and 10 other fashion bloggers are gifting a $500 #NORDSTROM GIFT CARD (or PAYPAL CASH!) to one of you and entering is super easy! All you have to do is these three steps: 1️⃣ Like this photo 2️⃣ Follow @giftedluxelife and everyone they are following 3️⃣ Tag two friends in the comments below! - ⭐️⭐️Get TWO bonus entries for following all of us on the free @liketoknow.it app! (Link in bio of @giftedluxelife for easy following and yes, we count them!) Comment “LTK” if you do this option! - Closing: Tuesday 8/25 at midnight PST. The winner will be announced on 8/27 and must be claimed within 48 hours. By entering, entrants confirm they are at least 18+ years of age, release Instagram of responsibility, and agree to abide by Instagram's terms of use. - GOOD LUCK!!!

A post shared by Stacie | Life + Style (@willworkforfashion_) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM