Zo zahraničia

ŠKANDÁL v živom vysielaní! Moderátorka ukázala do kamery PROSTREDNÍK

Moderátorka známej televízie počas priameho prenosu ukázala gesto, ktoré rýchlosťou blesku obletelo svet.

Ilustračný obrázok k článku ŠKANDÁL v živom vysielaní! Moderátorka ukázala do kamery PROSTREDNÍK
Zdroj: Twitter.com/BNO News Live

Moderátorka britskej spravodajskej stanice BBC na začiatku živého vysielania omylom ukázala divákom prostredník. Za gesto sa následne ospravedlnila, informuje v piatok TASR na základe správy britského denníka The Guardian.

Gesto, ktoré obletelo svet

Moderátorka spravodajstva Maryam Moshiriová bola v stredu na začiatku poludňajšieho spravodajstva po tradičnom odpočítavaní na malý okamih zachytená so vztýčeným prostredníkom a zdvihnutým obočím.

Následne rýchlo zmenila svoj výraz a s vážnou tvárou začala čítať správy o výpovedi britského expremiéra Borisa Johnsona k vyšetrovaniu reakcie jeho vlády na pandémiu koronavírusu.

Prejavila ľútosť

Moderátorka sa vo štvrtok za gesto ospravedlnila a vysvetlila, že išlo o súčasť žartovania s kolegami, počas ktorého predstierala odpočítavanie na prstoch.

„Keď sme sa dostali na číslo jedna, zo žartu som otočila prst a neuvedomila som si, že to zachytí kamera,“ napísala v príspevku na sociálnej sieti.

„Bol to súkromný žart určený členom tímu a je mi veľmi ľúto, že sa dostal do vysielania! Nebolo mojím zámerom, aby sa to stalo a ospravedlňujem sa, ak som niekoho urazila alebo nahnevala,“ uviedla. Dodala, že prostredník neadresovala divákom alebo nejakej konkrétnej osobe.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Twitter.com/BNO News Live
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM