han Magazín Ona

TÝŽDENNÝ HOROSKOP od Valiky: Nezadaných v tomto znamení čaká cez víkend vzrušujúci FLIRT!

Chcete vedieť, ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu od 24. do 30. júla?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP od Valiky: Nezadaných v tomto znamení čaká cez víkend vzrušujúci FLIRT!
Zdroj: www.pinterest.com/cbclife

Baran

V tomto pracovnom týždni budete schopný dokázať všetkým, že máte výborné organizačné aj vodcovské schopnosti. Všetkých okolo vás strhnete na svoju stranu. Z vašej strany to bude chcieť iba jednu maličkosť. Ukázať, že viete byť aj veľkorysí. Dajte kolegom pocítiť, že hlavne ich zásluhou sa podarilo dosiahnuť úspech. V osobnom živote sa nepúšťajte do vážnych debát s rodinou. Nedokázali by ste sa v ničom zhodnúť. Iba by ste vyhrocovali napätie medzi vami. Od utorka až do nedele vám budú hviezdy naklonené aj v tejto oblasti vášho života.

Býk

Počas týchto dní budete mať v pracovnej oblasti pokojnú a pohodovú atmosféru, takže sa budete môcť venovať povinnostiam bez zhonu a stresu. Dariť sa bude hlavne vám, ktorý máte naplánované služobné cesty. Bude sa vám dariť získavať nových klientov. Váš osobný život bude v tomto týždni ovplyvňovaný hlavne emóciami. Všetko čo sa bude okolo vás diať bude mať dopad práve na túto oblasť vášho života. Preto sa snažte zachovať si odstup a vnútornú harmóniu, pretože nie všetky budú pekné a milé.

Blíženci

V poslednom období dosahujete úspech hlavne pomocou vašej najsilnejšej zbrane, a tou je hovorené slovo. A ním sa vám bude dariť aj počas tohto týždňa získať všetko, čo budete chcieť. No aj tu platí, že ak už niečo poviete, tak nech to má význam a budete to vedieť obhájiť. Vyvarujte sa povrchných fráz. Rovnako tak aj v rodinných či partnerských záležitostiach, ak už niečo poviete, tak si to najskôr premyslite. Nechajte radšej hovoriť iných. Inak máte pred sebou V podstate pokojný týždeň.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM