ELA Magazín Cestovanie

Chcete LACNEJŠIU dovolenku? Poistenci jednej zdravotnej poisťovne možno netušia o NOVINKE

Letné prázdniny sa pomaly blížia a Slováci sa obzerajú po možnostiach dovoleniek pri mori. Niektorých možno prekvapí, že k lacnejšej dovolenke sa dostanú aj cez svoju zdravotnú poisťovňu.

Ilustračný obrázok k článku Chcete LACNEJŠIU dovolenku? Poistenci jednej zdravotnej poisťovne možno netušia o NOVINKE
Zdroj: TASR/AP

Zľava na dovolenku od cestovných kancelárií TIP travel a Koala Tours! Na takúto nezvyčajne atraktívnu ponuku sme nenatrafili na weboch cestovných kancelárií, ale na stránke a v aplikácii zdravotnej poisťovne Dôvera, v ktorej je aktuálne poistený približne každý tretí občan Slovenska.

Lákadlom je lacnejšia dovolenka

Je všeobecne známe, že významnú úlohu pri prepoistení zohrávajú jednotlivé benefity, ktoré zdravotné poisťovne svojim poistencov ponúkali. Išlo napríklad o doplatky za lieky, príspevky na zuby, okuliare a pod., ale aj o nefinančné nadštandardné služby – napr. odvoz pacienta kdekoľvek v rámci SR, na ktoré nemá poistenec nárok z verejného zdravotného poistenia.

No a najnovšie je lákadlom aj možnosť užiť si dovolenku pri mori za menej peňazí. A hoci sa zdá, že môže ísť iba o drobné, každé ušetrené euro poteší.

Novinka od apríla

Využitie zľavy je jednoduché a pre všetkých. „Zľavy na dovolenky od cestovných kancelárii Koala Tours a TIP Travel patria medzi novinky, ktoré môžu poistenky a poistenci využívať od apríla. Veľkou výhodou je, že je možné ich kombinovať s ďalšími akciami či zájazdmi typu Last minute,“ uviedol pre Dnes24 Matej Štepiansky, PR špecialista poisťovne Dôvera.

Výška zľavy závisí od typu dopravy, ktorý si zvolíte.

Na rezerváciu jednej izby si môžete uplatniť zľavu v hodnote 30 eur na zájazdy s leteckou dopravou alebo 20 eur na zájazdy s individuálnou alebo autobusovou dopravou.

Ilustračné foto

Čo je potrebné vedieť k letným dovolenkám?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM