han Správy Politika

Anna Belousovová sa rozhodla KONAŤ: Na členov vlády podala trestné oznámenie!

Došla jej trpezlivosť? Niekdajšia líderka Slovenskej národnej strany Anna Belousovová podáva trestné oznámenie na členov vlády. Prečo sa tak rozhodla?

Ilustračný obrázok k článku Anna Belousovová sa rozhodla KONAŤ: Na členov vlády podala trestné oznámenie!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Súčasná vláda má kritikov aj v osobách bývalých politikov, medzi ktorých patrí aj spomínaná Belousovová. Len máloktorí sa však podujali k niečomu takému, ako práve ona.

Dôvod podania

„Po prečítaní rozhovoru s ministrom Krajčím som sa rozhodla podať trestné oznámenie na členov vlády SR. Vláda na svojom zasadnutí v decembri minulého roka vedela, že ak neprijme tvrdé opatrenia, budú zomierať stovky ľudí!“ uvádza Belousovová na sociálnej sieti, ktorá sa za slobodna volala Malíková.

„Vedome teda svojim konaním spôsobila ich smrť. Budem veľmi zvedavá, ako sa k tomu postaví generálna prokuratúra,“ pokračuje niekdajšia národniarka.

Tiekli mu slzy

Pre Annu sa stal rozhodujúcim faktorom rozhovor Denníka Postoj s ministrom zdravotníctva Marekom Krajčím, v ktorom šéf rezortu prezradil niekoľko noviniek ešte z decembrového zasadnutia krízového štábu. „Keď máte 8-tisíc nakazených, viete, že zhruba za dva týždne budete mať 100 mŕtvych a asi 400 ľudí v nemocniciach. To sú dáta, ktoré vtedy boli k dispozícii,“ povedal pre portál Krajčí.

Vyjadril sa dokonca, že sa tam plakalo. „Neplakal som nahlas, len mi tiekli slzy. Ale jedna pani tam veľmi plakala,“ dodal.

„História učí, že tresty si na politikov počkajú a žiadna vláda tu nie je naveky. Kto sa chce pridať, stačí, ak použijete ten istý text a pošlete to pod svojím menom,“ vyzvala Anna Belousovová každého, kto sa chce ku nej pridať.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Po prečítaní rozhovoru s ministrom Krajčím som sa rozhodla podať trestné oznámenie na členov vlády SR. Vláda na svojom ...

Posted by Anna Belousovová on Tuesday, March 9, 2021
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM