han Šport Ostatné športy

Detský BOOM v slovenskom športe na pokračovanie: Už kočíkuje aj Vlhová! FOTO

Síce je v plnom nasadení, no svoju “funkciu” tety si plní na sto percent. Reč je o lyziarke Petre Vlhovej, ktorá pomáhala pri kočíkovaní.

Ilustračný obrázok k článku Detský BOOM v slovenskom športe na pokračovanie: Už kočíkuje aj Vlhová! FOTO
Zdroj: Instagram.com/petravlhova13

Úspešná lyžiarka sa pripravuje na novú sezónu, v ktorej chce minimálne nadviazať na skvelé výsledky a výkony z minulého ročníka.

Návrat z Talianska

Pred pár dňami sme vás v tomto článku informovali, že sa Vlhová vrátila zo sústredenia v Taliansku, kde už si skúsila aj lyže a jazdu na snehu. Popritom ako trénuje, si však vždy nájde čas na chvíle v spoločnosti malej Lujzy.

Teta ako sa patrí

Lujza je dcérou jej brata Borisa Vlhu, ktorému ju priviedla na svet partnerka Simona v posledný októbrový deň minulého roka. Odvtedy sa tím Petry Vlhovej rozrástol o ďalšieho člena. No, a rodená Liptáčka si svoje povinnosti ako teta aj patrične plní. Naposledy bola tiež kočíkovať. Pochválila ju aj bratova partnerka na Instagrame: “S tou najlepšou tetuškou.”

Naša lyžiarka ako teta
2
Galéria
View this post on Instagram

Mám obrovskú radosť z môjho víťazstva v ankete Športovec roka 2019. Nebolo by to však nikdy možné bez mojej najbližšej rodiny, otca, maminy a brata, ktorí už od útleho detstva stáli pri mne a neustále ma podporovali a to ci už v dobrých alebo tažkých časoch. Mám za sebou vynikajúci rok 2019, kedy sa mi aj vďaka tvrdej práci všetkých členov Ski Team Vlha podarilo naplniť časť mojích športových snov. Livio a celý môj realizačný tím je mojou rodinou v dobrom aj zlom a aj im patrí veľá vďaka za podporu a skvele odvedenú prácu. Rovnako sa chcem úprimne poďakovať aj naším reklamným partnerom a podporovateľom na čele s mojím generálnym partnerom Uniqa za skvelé podmienky, vďaká ktorým sa môžem sústrediť iba na môj milovaný šport. O výhre na Majstrovstvách sveta sníva určite množstvo športovcov a ani ja som nebola výnimkou. Musím však priznať, že ani v kútiku duše som si nedovolila snívať o tom, že by som mohla byť aspoň raz aj najúspešnejśím športovcom celej našej krajiny a priblížiť sa tak k športovým legendám, ktorých obdivujem nielen za ich výkony, ale aj ľudské postoje. Za podporu ďakujem aj najlepším fanúšikom na svete. Budem sa s pokorou ďalej snažiť tvrdo trénovať, posúvať svoje športové limity a hrdo reprezentovať naše nádherné Slovensko🇸🇰♥️

A post shared by Petra Vlhova (@petravlhova13) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM