Zlatica Gregorová Rôzne

Hudobný svet opustila veľká legenda: Pripomeňte si Karla Gotta v spomienkovom KVÍZE

Vo veku 80 rokov svet opustil legendárny spevák Karel Gott. Skúste si pripomenúť jeho tvorbu a životné okamihy.

Ilustračný obrázok k článku Hudobný svet opustila veľká legenda: Pripomeňte si Karla Gotta v spomienkovom KVÍZE
15
Galéria
Zdroj: TASR

Fanúšikovia českej, slovenskej aj svetovej pop scény trúchlia. Po ťažkej chorobe svet opustila významná osobnosť. Karel Gott dosiahol už v začiatkoch svojej kariéry ohromné úspechy. Ako tvrdil, prežil krásny život a závratnú kariéru. Pripravili sme pre vás kvíz, ktorý je venovaný skvelému spevákovi.

Skúste sa obzrieť dozadu a spomenúť si na zaujímavé momenty, piesne i ocenenia, ktoré získal. Otestujte sa v našom kvíze o Karlovi Gottovi.

Ako si spomínate na život, tvorbu a najmä nestarnúce hity Karla Gotta? Tušíte, v ktorých filmoch hral a ktorá jeho pieseň mu priniesla absolútnu celosvetovú slávu? Otestujte sa v našom kvíze, ktorý nájdete TU: SPOMIENKOVÝ KVÍZ: Božský Kája už spieva v hudobnom nebi

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Foto: ilustračné

Karel Gott
15
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM