Rastislav Búgel Magazín

Koniec po prevalení NEVERY: Speváčka Mirgová dala za stroskotaným vzťahom definitívnu BODKU

Po desiatich mesiacoch od prevalenia manželovej nevery sa Dominika Mirgová rozviedla. Talentovaná speváčka prehovorila.

Ilustračný obrázok k článku Koniec po prevalení NEVERY: Speváčka Mirgová dala za stroskotaným vzťahom definitívnu BODKU
13
Galéria

Ešte pred rokom sa zdalo, že speváčka Dominika Mirgová prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Vlani v lete s manželom Petrom Zvolenským oslávila siedme výročie svadby. Navyše spolu vychovávali synčeka Peťka.

Facka na začiatku roka

Koncom januára 2023 nastal pre talentovanú speváčku poriadny šok. Mirgovej manžel sa totiž objavil na fotkách istej Kláry. Vtedy ešte verejnosti neznáma žena pridala obrovské srdce a doplnila, že ide o jej lásku.

„Jediné, čo vám môžem povedať, je, že nech to dopadne akokoľvek, chceme len, nech je náš syn šťastný, nič nie je viac a my ho budeme chrániť," povedala vtedy Dominika.

Všetko napokon nabralo relatívne rýchly spád. Ako informoval Nový Čas, neskôr po prevalení manželovej nevery sa Peter odsťahoval z ich spoločnej domácnosti.

Definitívny koniec

Sama Mirgová mala vyhľadať rozvodového právnika a na veľkú ranu chcela čo najskôr zabudnúť. Síce to trvalo dlho, no pred pár dňami súd rozhodol.

Manželstvo Dominiky a Petra definitívne rozviedol.

„Bohužiaľ, dospeli sme do bodu, keď sme museli urobiť tento krok aj z viacerých dôvodov. Ale stále tu pevne stojíme a budeme sa snažiť byť tí najlepší rodičia pre nášho Peťka,“ potvrdila Novému Času Dominika Mirgová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Dominika Mirgová
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM