Monika Gécziová Regióny

Nasajte tú pravú vianočnú atmosféru: Staromestské trhy v Bardejove s bohatým programom

Hoci do Vianoc nám ostáva ešte pár týždňov, navnadiť sa na najkrajšie sviatky v roku môžeme už teraz. Pozrite si v predstihu program Staromestských trhov v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Nasajte tú pravú vianočnú atmosféru: Staromestské trhy v Bardejove s bohatým programom
Zdroj: TASR

K predvianočnej atmosfére už neodmysliteľne patria vianočné trhy. Tie v Bardejove sa tento rok budú konať počas posledných dní pred Vianocami, a to od štvrtka 20. do soboty 22. decembra na Radničnom námestí.

V programe sa každý deň môžete tešiť na hudobné vystúpenia rôznych interpretov. Vo štvrtok trhy odštartuje o 15:30 Melody z Hotelovej akadémie J. Andraščíka, pokračovať sa bude o 16:00 vianočnými koledami v podaní detí zo ZUŠ M. Vileca a o 17:00 štvrtkový program ukončí Violin Temperament Orchestra z Košíc.

Piatkový program otvorí gospelová kapela Av Manca, ktorá sa predstaví o 16:00. O 16:30 vystúpi detský spevácky zbor Vinimini a o 17:30 ich vystrieda spevácka skupina Rosa. Deň ukončí o 18:45 skupina Slnovrat.

V sobotu si od 16:00 vychutnáte vianočné koledy v podaní FSK a o 16:45 sa predstaví Marianna Železná a Juraj Cuprišin. O 17:15 vystúpi Peter „Amstrong“ Ondria a celý kultúrny program Staromestských trhov uzavrie o 18:45 svojím vystúpením Peter Stašák.

foto: ilustračné

Zdroj: Bardejovský Reportér
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM