Lucia Lauková Magazín

Neskutočná bojovníčka: Zora Czoborová sa prihovorila fanúšikom DEŇ po ťažkej operácii

Pozbierala všetku odvahu a podstúpila bolestivý zákrok. Obľúbená fitness trénerka Zora Czoborová má za sebou náročnú operáciu kolien.

Ilustračný obrázok k článku Neskutočná bojovníčka: Zora Czoborová sa prihovorila fanúšikom DEŇ po ťažkej operácii
8
Galéria

Obľúbená fitness trénerka motivuje Slovákov a Slovenky k cvičeniu a zdravému životnému štýlu už dlhé roky. Okrem pekných chvíľ však neváha na sociálnej sieti zverejniť aj tie ťažšie, ktoré k životu tiež patria.

Pred pár dňami totiž Zora Czoborová podstúpila výmenu kolenných kĺbov. Na náročnú operáciu sa vždy aktívna fitnesska odhodlávala 20 rokov. Po silných bolestiach, ktoré jej nedávali spávať, sa už viac zákroku nemohla vyhýbať a začiatkom decembra ju operovali v bratislavskej nemocnici.

Prečítajte si tiež

Prekonala obavy

Priznáva, že pred operáciou jej nebolo všetko jedno, no zaťala sa a snažila sa pozbierať odvahu. Už deň po operácii sa prostredníctvom sociálnej siete prihovorila fanúšikom, a to aj napriek nepredstaviteľným bolestiam. Priaznivcov chce hlavne motivovať a dodať im odvahu, pretože mnohých čaká podobný zákrok.

„Sú medzi vami ešte mnohí, ktorých to čaká a hľadajú odpovede aj odvahu. Pre vás budem mapovať v stories moje dni aj po operácii a dávať aj návod ako cvičiť a vrátiť sa v plnej kvalite k vášmu životu pred operáciou,“ odkázala Zora a pridala aj video ako cvičí aj na nemocničnom lôžku.

Krok za krokom

Okrem toho radí operované miesta chladiť, aby nevznikol opuch. Druhý deň po operácii sa Zora postavila na nohy a „učila“ sa opäť chodiť za pomocí bariel.

Obrovskú podporu jej vyjadrujú aj jej fanúšikovia. Zora má náš obdiv už dlhé roky a opäť raz dokázala svoju bojovnosť a odvahu. Skoré zotavenie jej želá aj redakcia Dnes24.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Neskutočná bojovníčka: Zora Czoborová sa prihovorila fanúšikom DEŇ po ťažkej ope
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM