TOS Lifestyle

Omrzeli vás klasiky? Toto sú nové vianočné komédie, ktoré sa oplatí vidieť

Ak vás nebaví pozerať počas Vianoc dookola tie isté filmy, pozrite si výber TOP 5 vianočných komédií, ktoré vyšli po roku 2020.

Ilustračný obrázok k článku Omrzeli vás klasiky? Toto sú nové vianočné komédie, ktoré sa oplatí vidieť
Zdroj: Youtube.com/CinemArt SK , Youtube.com/Universal Pictures

Pravá vianočná atmosféra je spojená aj so sledovaním vianočných filmov, prevažne komédií. Bez niektorých si nevieme najkrajšie sviatky ani predstaviť.

Mnohí by si však svoj zoznam vianočných filmov radi doplnili aj o snímky, ktoré ešte nevideli. Vybrali sme pre vás preto tie, ktoré uzreli svetlo sveta v roku 2020 a neskôr. Je tak možné, že niektoré z nich ste ešte nevideli.

Pri všetkých týchto komédiách platí, že majú prevažne pozitívne hodnotenia. Väčšinu nájdete na streamovacích platformách.

Šialená noc (2022)

Šialená noc je jeden z mála vianočných filmov uvedených do kín v roku 2022 a v tomto prípade nejde o klasickú vianočnú komédiu. Akčný triler má v sebe aj prvky hororu a ide o najlepšie hodnotenú snímku v tomto výbere.

Rodina trávi Vianoce s panovačnou matkou len preto, že je nechutne bohatá. Prepadne ich ozbrojený gang, ktorý chce získať obsah rodinného trezoru. Stane sa ich záchrancom Santa, životom unavený cynik?

Vianočný príbeh (2022)

Originálna česká snímka je podľa jej tvorcov plná nečakaných situácií, emócií, dojemných chvíľ, ale aj zábavy a odkrýva rodinné vzťahy u Skálov, kde „vládne“ známa herečka Skálová v podaní Jiřiny Bohdalovej. Jej syn stvárnený Karlom Rodenom rieši svoju prostorekosť a priateľku. U Pazderkov sa zase preberajú nepozvaní hostia a vzájomné vzťahy, ale pri sviatočnom stole sa nakoniec stretnú všetci tí, ktorí tam patria. Na horách sa sviatky rozhodne osláviť Viktorova rodina, ktorá rieši manželský ,,štvoruholník,, – on, ona, jej milenec a opatrovateľka v podaní Hynka Čermáka, Jany Plodkovej, Jana Nedbala a Sáry Sandeva.

Milostná pasca (2021)

V tejto americkej komédii môžete sledovať novinárku (Nina Dobrev) z Los Angeles, ktorá má v láske večne smolu a vyrazí na druhý koniec Ameriky za chlapíkom, čo jej padol do oka v zoznamovacej aplikácii. Čaká ju ale niekto iný…

Sviatočné rande (2020)

Ďalšia americká romantická komédia, v ktorej dvaja nezadaní už majú po krk toho, že sú na sviatky stále sami a tak uzavrú dohodu, že sa na všetkých oslavách v roku budú navzájom doprevádzať. Potom ale preskočí iskra.

8bitové Vianoce (2021)

V tomto prípade ide o rodinnú komédiu, resp. zábavný príbeh plný detských dobrodružstiev, ktorý sa odohráva na predmestí Chicaga na konci 80. rokov minulého storočia. Hlavným hrdinom je desaťročný Jake Doyle, ktorý sa snaží získať na Vianoce najnovší a najlepší videoherný systém.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM