Rastislav Búgel Politika

Poslankyňa zverejnila PREKVAPIVÉ video: Takto ste Bittó Cigánikovú ešte NEVIDELI!

Parlamentná poslankyňa na sociálnej sieti zverejnila video z prác na záhrade. Oblečená iba v plavkách sa oháňa sekerou.

Ilustračný obrázok k článku Poslankyňa zverejnila PREKVAPIVÉ video: Takto ste Bittó Cigánikovú ešte NEVIDELI!
Zdroj: TASR/Pavol Zachar , Facebook.com/Janka Bittó Cigániková

Na facebookovom profile parlamentnej poslankyne Jany Bittó Cigánikovej (SaS) sa objavilo zaujímavé video. Počas víkendu Slovensko zasiahli takmer letné horúčavy a množstvo ľudí tento čas využilo na záhradné práce. Výnimkou nebola ani poslankyňa.

„Donútila“ ich pracovať na záhrade

Video natočil jeden z jej synov, ktorý v rukách držal mobilný telefón. „Volám na pomoc úrady. Mamina nás týra! Môjho brata donútila dnes sa odtrhnúť od počítača a pracovať na záhradke. Musí sadiť rastliny,“ uťahuje si syn političky.

Iba v plavkách a so sekerou

Syn poslankyne postupne ukazuje ich záhradu. „To je hrozné. Je z toho traumatizovaný. Tuto mu ešte nakopila viacej, aby sa veľmi nenudil. Prosím, toto je vážne a potrebujeme pomoc. Ale čo ma fakt teší, že mamina tuto tiež musí makať,“ dodáva sarkasticky a s telefónom sa blíži k poslankyni.

Tá so sekerou v ruke opracováva dreviny, ktoré potom končia v drviči na konáre.

Poslankyňa na záhrade pracuje oblečená iba v plavkách a na záver videa usmiata máva do objektívu. „A nezabudnite mi vynadať, že mám mať rolák a byť reprezentatívna :) Lebo podľa mňa som, reprezentujem skutočnosť, že my ženy si vieme v pohode poradiť aj s tzv “mužskými” prácami. A ešte pri tom aj vyzerať a vychovávať deti,“ napísala Jana Bittó Cigániková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

A nezabudnite mi vynadať, ze mám mať rolák a byť reprezentatívna :) Lebo podľa mňa som, reprezentujem skutočnosť, že my...

Posted by Janka Bittó Cigániková on Sunday, April 14, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM