Krimi

TRAGÉDIA v Petržalke, pri ktorej zomrelo aj dieťa: Mohlo ísť aj o rituálnu VRAŽDU

Obidvaja mŕtvi súrodenci inklinovali k náboženskej sekte, tento fakt by mohol súvisieť s vraždou. Polícia to zatiaľ nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA v Petržalke, pri ktorej zomrelo aj dieťa: Mohlo ísť aj o rituálnu VRAŽDU
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

V Petržalke na Vyšehradskej ulici našli ležať pod balkónom paneláka mŕtveho muža, neskôr rovnako z balkóna vypadla aj jeho sestra, ktorá mala na sebe viacero bodných zranení.

Hrozný nález čakal políciu v byte, našli tam dobodané telo iba 9-ročného chlapca. Strašná udalosť sa stala v polovici marca. Informovali sme vás o tom TU.

Inklinovali k náboženskej sekte

TV Markíza dnes priniesla správu o tom, že mohlo ísť aj o rituálnu vraždu. Viaceré zdroje jej potvrdili, že súrodenci – matka a strýko chlapca- inklinovali k náboženskej sek­te.

Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

Policajný prezident Štefan Hamran pre Markízu povedal, že prípad je veľmi zložitý. Bližšie okolnosti zatiaľ verejnosti nie sú známe. Kto zavraždil chlapca, je zatiaľ predmetom vyšetrovania polície, ktorá berie do úvahy viacero verzií prípadu.

„Jednou z nich je podľa našich zistení aj tá, že táto tragédia môže súvisieť s náboženskou sektou, ku ktorej súrodenci patrili, a ich smrť môže byť rituálna, prípadne byť akýmsi vykúpením,“ uvádza TV Markíza.

Muž aj žena boli zo známej bratislavskej lekárskej rodiny, matka chlapca bola zamestnaná ako psychologička.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM