Veronika Hunyadiová Správy Zo Slovenska

VEĽKÉ gesto Shiffrinovej: Do Košíc poslala kamión pomoci pre utečencov

Do Centra pomoci SOS UKRAJINA v košickej mestskej časti Staré Mesto dorazil kamión s trvanlivými potravinami od svetoznámej lyžiarky.

Ilustračný obrázok k článku VEĽKÉ gesto Shiffrinovej: Do Košíc poslala kamión pomoci pre utečencov
4
Galéria

Americká lyžiarka Mikaela Shriffrinová na svojom Instagrame v deň svojich narodenín požiadala fanúšikov, aby jej poslali nápady, ako pomôcť ľuďom v núdzi. Na jej výzvu zareagovala aj dobrovoľníčka Danka, ktorá pomáha v centre pomoci Ukrajine v Košiciach.

Jeden komentár

V komentári Danka popísala situáciu a napísala Mikaele, že nutne potrebujú tony cestovín pre utečencov. Urobila tak vzhľadom na sponzora Shiffrinovej, ktorým je práve výrobca cestovín. O niekoľko týždňov už do skladu humanitárnej pomoci v košickom Starom Meste, dorazil kamión s 33 paletami cestovín a ďalšími trvanlivými potravinami.

Na sociálnej sieti o tom informovala aj samotná lyžiarka. V príspevku vzdala hold dobrovoľníčke Danke, ktorá sa na ňu s prosbou obrátila, a poďakovala jej za jej dobrovoľnícku prácu pre ľudí, ktorí to teraz najviac potrebujú. Vyzvala tiež k ďalšej podpore košického centra pomoci.

A few weeks ago I posted about some organizations who are doing vital relief work in Ukraine. Thank you to all of you...

Posted by Mikaela Shiffrin on Monday, April 4, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM